Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
metin 2 yi oynasınlar tamam da neden ep alıyosun kardeşim akıl var mantık var oyuna para mı verilir gerçek parayaı veriyon sanal eşyaları alıyon ep alanlar da sorun var bence
Adam Gibi Saatini Belirlersen 1 Saat Gibi Oynarsan Bişi Olmaz Herkes Senin Gibi Günde 10 Saat Pc De Olmuyo Sbs Puanım 451 okul 6.sı sınıf 2.siyim konusmayın adam gıbı yorum yapın ibneler ana nızın memelerini okşuyup götunden kan gelınceye kadar sıkerım tamam mı 31 çeker 4 doğururum götünde +9 dolunay yakarım yar ramın götleri göt vere vere dilinizde büyümüş sizin ananızın memelerinin ortasına dolunayı sokarım kdp kafalılar göt pezoları 

: hayvan götleri zuhaaaa

: hayvan götleri zuhaaaabi kere doğru sölüyorsun ama bu aşırı oynandığındadır.bak bende oynuyorum ama ders ve işten sonra yada canım sıkıldığında her şeyin fazlası tabikide zarardır. bu arada 430 puanım
Ben de oynuyodum bazen okula bile gitmiyodum onun yüzünden berbat bi duygu bağımlı olmak onu istemek ben bıraktım artık oynamıyorum(not ortalamam:90.34 sbs 402)geldi oynarken hiç güzel bi not deil o 389 gelen arkadaşta kendini kaptırırsa görür
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...