- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Metin2 Oyunun Zararları![MUTLAKA İZLEYİN!]
Merhaba arkadaşlar.Çoğunuz ''Metin2'' Oynuyosunuz Ama Zararlarını Bilmiyosunuz.Gerçekten Zararları Çok.Bu Yüzden Bence Mutlaka İzleyin!
1-Günde 24 saatten fazla oynandığında göz kanseri riski %15 artar.(+)
2-Sadece 1 hafta oynanırsa bile bağımlılık yapar.(++)
3-Psikolojik gerileme ve adapte olma sorunu oluşturur.(++)
4-Geçici unutkanlık uzun süre oynanırsa kalıcı unutkanlık oluşturur.(+)
5-Sürekli oyunu düşünme oyunu oynamak isteme oyunla ilgilği hayaller kurma sonucu derslere adapte olamama.(++)
6-Arkadaşlardan kopma olumsuz etkileşim kızma sinirlenme.(++)
7-Oyuna para harcama internet kafelerden yang çekme para alma TL ile eşya alma.(++)
8-Sanal eşya için oyunda hırsızlık yapma.(+-+)
9-Sekiz yaş altı çocuklarda ileri derecede psikoloji bozukluğu oluşturur.(++)
Arkadaşalar lütfen bana saçmalık bunlar demeyin yukardaki sorunları yaşayan çok arkadaşım var bir zamanlar bende metin2 oynuyordum ve sonuçları
Metin2 Oynarken:Bende Yukardakileri Yapıyordum Ama Bıraktıktan Sonra Şunlar Oldu
Metin2 Bıraktıktan Sonra Derslerim Düzeldi Sevgilim Oldu Çevrem Genişledi Sosyalleştim Hayatın Tadını Çıkardım Arkadaşlarım Arasında Sevilen Bir İnsan Oldum
Size oyunu bırakın demiyorum sadece az oynayın veyada birazcık mola verin
Yukardaki Olayları Nasıl Atlatabilirsiniz?
*PC Metin2 Kaldırın
*Haber Sitelerine Girin MT2 Tamamen Aklınızdan Çırkarın
*Derslerinize Önem Verin
*Arkadaşlarınızla Takılın[MT2 Konuşmayanlar Veytada Oynamayanlarla]
1 Hafta Bu Uygulamaları Yaparsanız MT2 Etkilerinden Kurtulursunuz Alıntı Değildir Tamamen Kendi İçtem Gelenlerimle Yazdım Artık Orası Size Kalmış
Vee
>Ailemle ilişkilerilerim azaldı
>Sosyal yasamdan tamamen koptum
Ben Lise öğrencisiydimDerslerim son derece iyiydiNotlarım:85-75 arasıyken50lere düsdümOyunu oynamıyım bi deniyim ne olacak dedim dahada yükseldi notlarımAyrı oyunu bırakamama sebebim suydu: SINIFDAOKULDAMAHALLEDE herkes M2den bahsedıodu Bnde onlara katılıodm Baska konuscak bısey . BU OYUNUN SİZE VERDİGİ ZARARLARI YAZINIZ! LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNn
YETER ARTIK !
Beyler bagımlılık yapıor hem + bastıgınız da yandıgı zaman gururunuz kırıp oyuna küsüyorsunuz ama sonra giri baslıyosunuz nedeni BAgımlılık Ben Bıraktım Artık Kendime Çeki Düzen Verecem sizin de Bırakmanızı Öneriorum Hem Bu oyunun amacı Ne Kasıp LwL atlamamı Sana bişey kazandırıomu Kası p LwL atlamak Evet bisey kazandırıo Zaman Kayıbı Bosu Bosuna Gerçek Paranıza Kıyıp Ep Alıosunuz bide oyun Bedava Diolar cocuk Kandırolar Eyer Size bir Yararı Varsa Buyrun Devam Edin artık Sizin Sonuzu Düşünemiorum
1.Sigarauyuşturucu vb. kötü alışkanlıklardan daha beter.İnsanda bağımlılık yapıyor.
2.Seni hiç durmadan bilgisayar başına çekiyor.Yakında sende göz hastalıklarıbel ağrıları falan olabilir.
3.Derslerini aksatabiliyorsun.Yazılılardan düşük not alıyosun.
4.Ailenle aranda kavgalar olabiliyor.Bilgisayardan kalk vb.
5.Seni hayattan soğutuyorsanal biri oluyorsun.
6.İçne kapanık biri oluyorsun.(Kimseyle konuşmadığından)
7.Ailen interneti kapattırabiliyor.Bu da sende şok etkisi yaratıyor.
8.Sahtekarlıkhırsızlık gibi kötü alışkanlıklara alışıyorsun.
9.Evinde internet yok diyelim.Oyunu oynamak için kafelere gidiyorsun.Boş yere paran ziyan olmuş oluyor.
10.Yüksek levele sahip olunca kibirleniyorsun.Düşük levellilerle dalga geçiyorsun.Bu sende olumsuz bir davraniş örneği...
Lütfen bu yazıyı eşe dosta kısacası metin2 yi oynayan herkeze okutalım hem paranıza vaktinize yazık..
1 - Her gün 4 saat ve üzeri kalındığında %20 göz kanseri olma oranı .
2 - Her gün oynandığında % 90 tiryaki olma şansı .
3 - Her gün 2 saat ve üzeri oynandığında psikolojik gerileme .
4 - 2 3 ay kadar oynandığında geçici unutkanlık .
5 - 5 ay kadar oynandığında kalıcı unutkanlık .
6 - Derslerden ihmal . Tabi sonucunda notlarda düşer .
7 - Çevredeki insanlardan kopma uzaklaşma .
8 - Okuldayken okuldan kaçıp internet kafeye gitme sonucundada dayak
9 - Okulda bile sadece metin 2 yi düşününce dersleri dinleyemiyoruz ve konsantre olamıyoruz .
Merhaba arkadaşlar.Çoğunuz ''Metin2'' Oynuyosunuz Ama Zararlarını Bilmiyosunuz.Gerçekten Zararları Çok.Bu Yüzden Bence Mutlaka İzleyin!
1-Günde 24 saatten fazla oynandığında göz kanseri riski %15 artar.(+)
2-Sadece 1 hafta oynanırsa bile bağımlılık yapar.(++)
3-Psikolojik gerileme ve adapte olma sorunu oluşturur.(++)
4-Geçici unutkanlık uzun süre oynanırsa kalıcı unutkanlık oluşturur.(+)
5-Sürekli oyunu düşünme oyunu oynamak isteme oyunla ilgilği hayaller kurma sonucu derslere adapte olamama.(++)
6-Arkadaşlardan kopma olumsuz etkileşim kızma sinirlenme.(++)
7-Oyuna para harcama internet kafelerden yang çekme para alma TL ile eşya alma.(++)
8-Sanal eşya için oyunda hırsızlık yapma.(+-+)
9-Sekiz yaş altı çocuklarda ileri derecede psikoloji bozukluğu oluşturur.(++)
Arkadaşalar lütfen bana saçmalık bunlar demeyin yukardaki sorunları yaşayan çok arkadaşım var bir zamanlar bende metin2 oynuyordum ve sonuçları
Metin2 Oynarken:Bende Yukardakileri Yapıyordum Ama Bıraktıktan Sonra Şunlar Oldu
Metin2 Bıraktıktan Sonra Derslerim Düzeldi Sevgilim Oldu Çevrem Genişledi Sosyalleştim Hayatın Tadını Çıkardım Arkadaşlarım Arasında Sevilen Bir İnsan Oldum
Size oyunu bırakın demiyorum sadece az oynayın veyada birazcık mola verin
Yukardaki Olayları Nasıl Atlatabilirsiniz?
*PC Metin2 Kaldırın
*Haber Sitelerine Girin MT2 Tamamen Aklınızdan Çırkarın
*Derslerinize Önem Verin
*Arkadaşlarınızla Takılın[MT2 Konuşmayanlar Veytada Oynamayanlarla]
1 Hafta Bu Uygulamaları Yaparsanız MT2 Etkilerinden Kurtulursunuz Alıntı Değildir Tamamen Kendi İçtem Gelenlerimle Yazdım Artık Orası Size Kalmış
Vee
>Ailemle ilişkilerilerim azaldı
>Sosyal yasamdan tamamen koptum
Ben Lise öğrencisiydimDerslerim son derece iyiydiNotlarım:85-75 arasıyken50lere düsdümOyunu oynamıyım bi deniyim ne olacak dedim dahada yükseldi notlarımAyrı oyunu bırakamama sebebim suydu: SINIFDAOKULDAMAHALLEDE herkes M2den bahsedıodu Bnde onlara katılıodm Baska konuscak bısey . BU OYUNUN SİZE VERDİGİ ZARARLARI YAZINIZ! LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNn
YETER ARTIK !
Beyler bagımlılık yapıor hem + bastıgınız da yandıgı zaman gururunuz kırıp oyuna küsüyorsunuz ama sonra giri baslıyosunuz nedeni BAgımlılık Ben Bıraktım Artık Kendime Çeki Düzen Verecem sizin de Bırakmanızı Öneriorum Hem Bu oyunun amacı Ne Kasıp LwL atlamamı Sana bişey kazandırıomu Kası p LwL atlamak Evet bisey kazandırıo Zaman Kayıbı Bosu Bosuna Gerçek Paranıza Kıyıp Ep Alıosunuz bide oyun Bedava Diolar cocuk Kandırolar Eyer Size bir Yararı Varsa Buyrun Devam Edin artık Sizin Sonuzu Düşünemiorum
1.Sigarauyuşturucu vb. kötü alışkanlıklardan daha beter.İnsanda bağımlılık yapıyor.
2.Seni hiç durmadan bilgisayar başına çekiyor.Yakında sende göz hastalıklarıbel ağrıları falan olabilir.
3.Derslerini aksatabiliyorsun.Yazılılardan düşük not alıyosun.
4.Ailenle aranda kavgalar olabiliyor.Bilgisayardan kalk vb.
5.Seni hayattan soğutuyorsanal biri oluyorsun.
6.İçne kapanık biri oluyorsun.(Kimseyle konuşmadığından)
7.Ailen interneti kapattırabiliyor.Bu da sende şok etkisi yaratıyor.
8.Sahtekarlıkhırsızlık gibi kötü alışkanlıklara alışıyorsun.
9.Evinde internet yok diyelim.Oyunu oynamak için kafelere gidiyorsun.Boş yere paran ziyan olmuş oluyor.
10.Yüksek levele sahip olunca kibirleniyorsun.Düşük levellilerle dalga geçiyorsun.Bu sende olumsuz bir davraniş örneği...
Lütfen bu yazıyı eşe dosta kısacası metin2 yi oynayan herkeze okutalım hem paranıza vaktinize yazık..
1 - Her gün 4 saat ve üzeri kalındığında %20 göz kanseri olma oranı .
2 - Her gün oynandığında % 90 tiryaki olma şansı .
3 - Her gün 2 saat ve üzeri oynandığında psikolojik gerileme .
4 - 2 3 ay kadar oynandığında geçici unutkanlık .
5 - 5 ay kadar oynandığında kalıcı unutkanlık .
6 - Derslerden ihmal . Tabi sonucunda notlarda düşer .
7 - Çevredeki insanlardan kopma uzaklaşma .
8 - Okuldayken okuldan kaçıp internet kafeye gitme sonucundada dayak
9 - Okulda bile sadece metin 2 yi düşününce dersleri dinleyemiyoruz ve konsantre olamıyoruz .
Son düzenleme:
- Konular
- 1,488
- Reaksiyon Skoru
- 404
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 233
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
1-Günde 25 saatten fazla oynandığında göz kanseri riski %15 artar.(+)
1 gün 24 saat değil mi ben mi yanlış biliyorum ?
Diğer saydıklarının neredeyse hepsini yaşadım yıllar önce.
1 gün 24 saat değil mi ben mi yanlış biliyorum ?
Diğer saydıklarının neredeyse hepsini yaşadım yıllar önce.
- Konular
- 489
- Online süresi
- 2h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 229
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 227
- DevLira
- 0
Herkes Görmeli Malesef.
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Bağımlılığın yapıldığı bi olay "PAT !!" Diye bırakılmaz arkadaşım! Ben metin2 yi 1 yıl boyunca oynamadım. Bu 1 yılda farklı farklı oyunlar oynadım. ikariam travian ogame ikv rakion dreakingsang wolfteam ve sana sayamayacağım birçok. İster inan ister inanma.. 1 Yıl sonra döndüm dolaştım metin2 ye geldim. çünkü tüm oyunlar bi zaman sonra çok sıkıcı geldi. ve metin2 gibi herşeyi yansıtmıyodu.
örneğin wolfteam girersin oyuna çat çat herifleri kafasından vurursun onlar seni vurur. nolur? büyük baş ağrısı
) sonra bomba sallarsın kurt olursun koşarsın felan felan. başka bi halt varmı? sanmıyorum yada ben kördüm ben görmedim
ama metin2 öyle değil dostum. ince düşünülmüş bi oyun kendisi. evlilikten balık tutmaya maden kazmaktan item geliştirmeye level atlamaktan savaşmaya krallık basmaktan düelloya etkinliklerden havai fişeklerin atılmasına kadar birçok ama birçok ince düşünülmüş sık dokunulmuş iyi hazırlanmış bi oyunu öyle oynadıktan sonra bırakamıyosun. ben 5 yıldır kadar oynuyorum. ve emin ol her hesabımın kapatılmasından sonra kızıp yarım sene felan oynamayı bıraktığım oldu. ama dön dolaş yolun metin2 ye düşer.
örneğin wolfteam girersin oyuna çat çat herifleri kafasından vurursun onlar seni vurur. nolur? büyük baş ağrısı
) sonra bomba sallarsın kurt olursun koşarsın felan felan. başka bi halt varmı? sanmıyorum yada ben kördüm ben görmedimama metin2 öyle değil dostum. ince düşünülmüş bi oyun kendisi. evlilikten balık tutmaya maden kazmaktan item geliştirmeye level atlamaktan savaşmaya krallık basmaktan düelloya etkinliklerden havai fişeklerin atılmasına kadar birçok ama birçok ince düşünülmüş sık dokunulmuş iyi hazırlanmış bi oyunu öyle oynadıktan sonra bırakamıyosun. ben 5 yıldır kadar oynuyorum. ve emin ol her hesabımın kapatılmasından sonra kızıp yarım sene felan oynamayı bıraktığım oldu. ama dön dolaş yolun metin2 ye düşer.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)