farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin 2 nin Zararları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F0arM0li
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 94
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewt yha banada ark sölüyo 2 senedir oynuyom 410 yaptım karne batık o arkın azına.... 400'ün altında yapsaydım warya pcyi kıracaktım babamda beni :D

ya kardes ben metin2 bıraktım ama oynamayıda istiyorum sanki gce ruyalarıma giryo ben metin2 at ladım sonra bırakıtm zaten amacım at almaktı heycanlı bisy olur sanmsıtım hicde degilmis artis artis geziyordum ama bi baktım herkeste at var canım sıkıldı bıraktım

Beyler Ben M2 yüzünden 360 aldım :S bagımlılık yapıor hem + bastıgınız da yandıgı zaman gururunuz kırıp oyuna küsüyorsunuz ama sonra giri baslıyosunuz nedeni BAgımlılık Ben Bıraktım Artık Kendime Çeki Düzen Verecem sizin de Bırakmanızı Öneriorum Hem Bu oyunun amacı Ne Kasıp LwL atlamamı Sana bişey kazandırıomu Kası p LwL atlamak Evet bisey kazandırıo Zaman Kayıbı Bosu Bosuna Gerçek Paranıza Kıyıp Ep Alıosunuz bide oyun Bedava Diolar cocuk Kandırolar Eyer Size bir Yararı Varsa Buyrun Devam Edin artık Sizin Sonuzu Düşünemiorum :D:m08:

Ya Böle Olursunuz :D:D

Yada Böyle :DD

Eyer Beni Haksız Buluyorsanız Kfr Etmeyyin Siz Oyunuza Bakın :D:D Yakında Böyle Görürüm Sizi iyi oyunlar iyi Dilenmeler İyi Kokular Koklama diecem Ama Çöp Kötü Kokar iyi Forumlar Yetkililer Sabitlensin Herkez Görsün istiorum İYi F0rumLar......

Arkadaş Çok Doğru Söylüyü zuhaha ffalan yzmayın Öle Olması da var Ben Bıraktım 5 Sene olmuştu Kavga Dehşet İğrenç Bişi Oldu Yani Bunuun sonunda Katillik bile var Çünkü Onu Oynaya Oynaya Beyniniz Onu Normal sanıyo Ve biri sizin istediğiniz bişi yapmayınca silah kavga kılıç MP40 Flan Ortaya çıkıyo Hergün Haberlerde görüyorsunuz Sallıyorum Çinde Çocuk Okula Baskın yapıp 25 kişi öldürdü gibi...Çinde Bu Oyun Çok yaygın İnternette Araştırma yaptım bu oyunlar yüzünden illa metin2 ddill Call Of Duty Counter Strike gibi oyunlar Kank Kokusu İçinize giriyo bu nee Bu IOyunlar Yüzünden 500 Çocuk Hapiste LÜÜTFEN BEYNİNİZİ SULANDIRMAYIN!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)