HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kanka Kız mız Boş İşler Ben Şahsen Yaş Küçük Oldugu için 1 saniyemi Bile Ayirmiyorum Manita islerine , ders olayi icinse -h-i kardesimin dedigi gibi 1 saat calissan yeter kanka cok sıkıyosa 1 hafta falan ara ver rahatlarsin bende oyle yapiyorum
Kanka Kız mız Boş İşler Ben Şahsen Yaş Küçük Oldugu için 1 saniyemi Bile Ayirmiyorum Manita islerine , ders olayi icinse -h-i kardesimin dedigi gibi 1 saat calissan yeter kanka cok sıkıyosa 1 hafta falan ara ver rahatlarsin bende oyle yapiyorum![]()
Hayatta 3 şeyden nefret ederim.
1. 18 yaşın altında birinin sevgilisi olmasına
2. 18 yaşının altında olup strese girmesi
3. Kızların olağanüstü varlıklar olduğuna sanılması
Bence kızlar nedir bilir misin ?Gereksiz insan topluluğu [-18 ve bazıları yok tabi]
Her hafta okuldan bir kız gelir çok tatlısın der çıkalım mı diyor.Ben ne diyorum h*ss*ktir sende diyeceksin ki o kızında s*kti*ipg*tmesi lazım diyeceksin benim hoşlandığım kız yok mu var ama ona bir sevgili gözü ile değil dost gibi bakıyorum.Kanka gibiyiz en azından bir yere giderken bir güle güle demiyip gitmiyor aynı senin gibi