Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Crossfire Rusya Sorunu..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aykans90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 609

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben bu forumda ByMesMes'in konusundaki russia serveri indirdim kurdum hesap da aldım karakterimi de açtım Ak-47'mi de aldım fakat bir sorunum var. Oyunda ne zaman chat yapmaya çalışsam (Rusça olmayan harflerle) veya bomba kurmaya çalışsam (bomba kurulur kurulmaz) Oyundan atıyor beni oyun birden kapanıveriyor hacksiz de denedim gene aynı problem var birini izlerken o bomba kursa bile beni oyundan atıyor bunun çözümü varmıdır acaba ustalar :)

Merhaba arkadaşlar ben bu forumda ByMesMes'in konusundaki russia serveri indirdim kurdum hesap da aldım karakterimi de açtım Ak-47'mi de aldım fakat bir sorunum var. Oyunda ne zaman chat yapmaya çalışsam (Rusça olmayan harflerle) veya bomba kurmaya çalışsam (bomba kurulur kurulmaz) Oyundan atıyor beni oyun birden kapanıveriyor hacksiz de denedim gene aynı problem var birini izlerken o bomba kursa bile beni oyundan atıyor bunun çözümü varmıdır acaba ustalar :)

Bi kaldır kur bakalım setupdan. Olmazsa ticket sistemini bul ingilizce ticket at anlarlar belki. :D

Oyunu Yeniden İndirdim Şuanda Setup Kuruyor :) İlgin İçin Teşekkürler. Sorun Düzelmezse Yazarım. bu Arada hack İçinde Tşkler +Rep :D

Sorun geçmedi :( Ne güzeldi aslında tam da gönül vermiştim rusyaya ping de çok azdı 30-50 falan neyse kader değilmiş şimdi z8games'e girip bedava zp için çırpınıp duracaz çare yok :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri