HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben bu forumda ByMesMes'in konusundaki russia serveri indirdim kurdum hesap da aldım karakterimi de açtım Ak-47'mi de aldım fakat bir sorunum var. Oyunda ne zaman chat yapmaya çalışsam (Rusça olmayan harflerle) veya bomba kurmaya çalışsam (bomba kurulur kurulmaz) Oyundan atıyor beni oyun birden kapanıveriyor hacksiz de denedim gene aynı problem var birini izlerken o bomba kursa bile beni oyundan atıyor bunun çözümü varmıdır acaba ustalar 

Merhaba arkadaşlar ben bu forumda ByMesMes'in konusundaki russia serveri indirdim kurdum hesap da aldım karakterimi de açtım Ak-47'mi de aldım fakat bir sorunum var. Oyunda ne zaman chat yapmaya çalışsam (Rusça olmayan harflerle) veya bomba kurmaya çalışsam (bomba kurulur kurulmaz) Oyundan atıyor beni oyun birden kapanıveriyor hacksiz de denedim gene aynı problem var birini izlerken o bomba kursa bile beni oyundan atıyor bunun çözümü varmıdır acaba ustalar![]()
Bi kaldır kur bakalım setupdan. Olmazsa ticket sistemini bul ingilizce ticket at anlarlar belki.

Oyunu Yeniden İndirdim Şuanda Setup Kuruyor
İlgin İçin Teşekkürler. Sorun Düzelmezse Yazarım. bu Arada hack İçinde Tşkler +Rep 
İlgin İçin Teşekkürler. Sorun Düzelmezse Yazarım. bu Arada hack İçinde Tşkler +Rep 
Oyunu Yeniden İndirdim Şuanda Setup Kuruyorİlgin İçin Teşekkürler. Sorun Düzelmezse Yazarım. bu Arada hack İçinde Tşkler +Rep
![]()
Ben tşk ederim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)