- Konular
- 81
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 143
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Benimde yazdığımı harbi gözünle okursan bende sevinirim
O zaman ne demek istediğimi alarsın.![]()
Neyse uzatmanın anlamı yok
Arkadaş diğer bölümde de konu açmış burda da.. Kısacası arkadaşın demek istediği şey şu, rüzgarteknolojideki kişiler insan olarak iyi insan kimsenin hakkını yemiyor ama hizmet işinde iyi değiller. Her 2 tarafında haklıca sebepleri var. Önemli olanda bu daha fazla uzatmayalım konuyu açan arkadaş her 2 konuya da son noktayı koyarsa sevinirim...- Katılım
- 5 Eki 2009
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konu ile ilgili firma yetkilisi samet bey konuya cevap yazmış cevabında gayet saygılı bi şekilde aksilik ve hatta aksilikler zinciri oluştuğunu ve onunda bana denk geldiğini yazmıştır. Konu açıklığa kavuştuğundan mesaj yazan diğer arkadaşlar da konuları okuyup cevaplarını aldığından tarafımdan yazdığım mesajlar bu şekilde değiştirilmiştir. Yetkili mod arkadaşlardan sorun çözüldüğü için konunun silinmesini istiyorum. Allaha emanet olun kalın sağlıcaklaturkmmo
- Konular
- 1,464
- Reaksiyon Skoru
- 1,642
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 295
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Rüzgar tekenolojiyi tavsiye etmem adamlar cok acemi.
Arkadasım ordan server aldı 3 gün sonra hereks servernde gm oldu hackeldiler.
üstüne üstlük adamlar daha TR karakter engellemeyı bılmıyorlar nediyim.
JetVDS yi taviye ederim sorunsuz hacksiz oto packili server kurorlar
destek@jetvds.com
Arkadasım ordan server aldı 3 gün sonra hereks servernde gm oldu hackeldiler.
üstüne üstlük adamlar daha TR karakter engellemeyı bılmıyorlar nediyim.
JetVDS yi taviye ederim sorunsuz hacksiz oto packili server kurorlar
destek@jetvds.com
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar rüzgar teknolojinin sahibi bu konuyu açan arkadaşa üst üste aksilik olmuş ve sana denk gelmiş diye bi açıklamada bulunmuş yüzde yüz yalan bi sürü kişide bu aksilik devamlı oluyor ayrıca oyunların sunucuların kapanma nedenide firmalardan komisyonlu vps alarak millete satmasıdır sonrada milletten para alıyor firmayada gereki ödemeleri yapmıyor firmada kilitliyor vps leri. milletede aksilik diye kandırıyor ben şahit oldum onun bunu yapmasına ayrıca büroları var diyen biriside olmuş oda yalan ne bürosu araştırın kendiniz öğrenirsiniz.
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Arkadaşlar rüzgar teknolojinin sahibi bu konuyu açan arkadaşa üst üste aksilik olmuş ve sana denk gelmiş diye bi açıklamada bulunmuş yüzde yüz yalan bi sürü kişide bu aksilik devamlı oluyor ayrıca oyunların sunucuların kapanma nedenide firmalardan komisyonlu vps alarak millete satmasıdır sonrada milletten para alıyor firmayada gereki ödemeleri yapmıyor firmada kilitliyor vps leri. milletede aksilik diye kandırıyor ben şahit oldum onun bunu yapmasına ayrıca büroları var diyen biriside olmuş oda yalan ne bürosu araştırın kendiniz öğrenirsiniz.
Aynı Sorun Bendede Olustu Arkadasıdmada Vs. Sunucu Kendini Uyku Moduna Alıyor Hallederiz Diyor Sunucu Acıyor 5 Dk Sonra Küt Kapandı

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...