noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Ruzgarteknoloji.com Rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bluebey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yok ben galiba arkadaşın iade talebini kabul ettiğim için bu durum meydana geldi :) Telefonumun kapalı olması konusunda zaten günlerdir telefon arızası sıkıntısı cekiyordum, tamire vermiştim, yerim konusunda evim istanbulda fakat su an icin adanadayım, haliyle pek nete girme imkanım olmuyor, ha sizin serverınız bir aksiliğe denk geldi ama bu sadece sizde oldu. referans bildirme zorunluluğum yok kimseye ne diyelim meyve veren ağaç taşlanırmış :) Yeni servis sağlayıcınızla boş şanslar.

Ya konuşmayayım diyorumda senin amacın farklı bilader amacın rüzgar teknolojiyi kötülemek msn telefon kapalı diyorsun ben 2 gün önce ekledim msn adreslerini bir kez bile kapalı görmedim hatta gece 3 te yattım hala açıktı iletişim açısından yalan konuşuyorsun bu birincisi sen bankaya parayı yatırıp aval aval beklediysen eğer yine haksızsın söyledinmi ben suraya su saatte parayı yatırdım diye ödeme bildirimi yaptınmı yani artık hangi bilişim firmasının yanlısıysan git başka firmayı karala işini adam gibi yapanları değil

Nasıl aval aval beklemek? Ben bizzat samet beyin kendisi ile muhatap oldum. Ticaret yapamadık sağlık olsun nasip değilmiş. Ama uslubuna dikkat et. Samet bey kendisi bizzat konuya cevap yazmış saygılı bi şekilde. Şimdi insanları yalancılıkla itham etmeden önce iyi düşünün. Zor bi şey değil msn kayıtlarım hala var copy paste yaparım yyalan söyleyip söylemediğimi görürsün. Saamet bey çalışanının bi yakınının rahatsızlığından dolayı (alh şifa versin) durumun böyle gecikdiğini söyledi. Ama benim anlatmaya çalıştığım şu bu işler bi kişinin işinin çıkması vb ile aksayacaksa müşteri mağdur olacaksa böyle yürümez sen bunu anlamadın sanırsam. Ben bana söylenenelere dayanarak yeğenime sw bana söyledikleri tarihte teslim edeceğime dair söz verdim. E olmayınca haliyle insanın morali bozuluyo. Kimsenin şahsına hakaret etmem kendime de ettirmem. Ben kimsenin bi yanlısı felan değilim kardeşim bi hizmet almaya kalktım memnun kalmadım ve bunuda burdan dile getiriyorum o kadar. Bu kadar snein celallenmenin saygısızlaşmanın sebebi nedir asıl onu anlamadım? Önce bi kimsin onu söyle ona göre muhatap olayım neyse sorularına gelince.

Payayı efte geçtim canlı yardımdan yunus bey le görüştüm. durumu bildirdim.Bana samet beye ulaşın o yardımcı olcak dedi muhasebe ile ben ilgilenmiyorum dedi. Aradım samet beye ulaştım eft yi geçtiğini söyledim. akşam 6 7 8 gibi hazır olur dedi. Saatin gelemsini bekledim. ve o günü canlı yardım samet beyin cep teli ve msn i dahil hiç birisi açık olmadı. Msn kayıtlarımda mevcuttur. ,,,,benim yüüzm yeğene kara çıktı o oldu sağlık olsun.

demekki aval aval beklememişim değilmi ve yalanda söylemiyormuşum. yahu ben çok sinirlendim her kimsen sen. Nasıl bana yalan söylüyorsun dersin nası böyle bi kanıya vardın? Belliki çoluk çocuksun bi şey demiyorum. Samet beyin uslubuna yazısına bak ve biraz örnek al.

Nasıl aval aval beklemek? Ben bizzat samet beyin kendisi ile muhatap oldum. Ticaret yapamadık sağlık olsun nasip değilmiş. Ama uslubuna dikkat et. Samet bey kendisi bizzat konuya cevap yazmış saygılı bi şekilde. Şimdi insanları yalancılıkla itham etmeden önce iyi düşünün. Zor bi şey değil msn kayıtlarım hala var copy paste yaparım yyalan söyleyip söylemediğimi görürsün. Saamet bey çalışanının bi yakınının rahatsızlığından dolayı (alh şifa versin) durumun böyle gecikdiğini söyledi. Ama benim anlatmaya çalıştığım şu bu işler bi kişinin işinin çıkması vb ile aksayacaksa müşteri mağdur olacaksa böyle yürümez sen bunu anlamadın sanırsam. Ben bana söylenenelere dayanarak yeğenime sw bana söyledikleri tarihte teslim edeceğime dair söz verdim. E olmayınca haliyle insanın morali bozuluyo. Kimsenin şahsına hakaret etmem kendime de ettirmem. Ben kimsenin bi yanlısı felan değilim kardeşim bi hizmet almaya kalktım memnun kalmadım ve bunuda burdan dile getiriyorum o kadar. Bu kadar snein celallenmenin saygısızlaşmanın sebebi nedir asıl onu anlamadım? Önce bi kimsin onu söyle ona göre muhatap olayım neyse sorularına gelince.

Payayı efte geçtim canlı yardımdan yunus bey le görüştüm. durumu bildirdim.Bana samet beye ulaşın o yardımcı olcak dedi muhasebe ile ben ilgilenmiyorum dedi. Aradım samet beye ulaştım eft yi geçtiğini söyledim. akşam 6 7 8 gibi hazır olur dedi. Saatin gelemsini bekledim. ve o günü canlı yardım samet beyin cep teli ve msn i dahil hiç birisi açık olmadı. Msn kayıtlarımda mevcuttur. ,,,,benim yüüzm yeğene kara çıktı o oldu sağlık olsun.

demekki aval aval beklememişim değilmi ve yalanda söylemiyormuşum. yahu ben çok sinirlendim her kimsen sen. Nasıl bana yalan söylüyorsun dersin nası böyle bi kanıya vardın? Belliki çoluk çocuksun bi şey demiyorum. Samet beyin uslubuna yazısına bak ve biraz örnek al.

Olay bu kadar büyüdüyse hukuki yola başvurabilirsin.

PcCaNaWaRı;2133093' Alıntı:
Mesajı okursan sevinirim arkadaş 2 li tartışma içine girmiş rüzgarteknolojiye bi şey dediği yok :rolleyes:

Benimde yazdığımı harbi gözünle okursan bende sevinirim ;)

O zaman ne demek istediğimi alarsın. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri