- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu ile ilgili firma yetkilisi samet bey konuya cevap yazmış cevabında gayet saygılı bi şekilde aksilik ve hatta aksilikler zinciri oluştuğunu ve onunda bana denk geldiğini yazmıştır. Konu açıklığa kavuştuğundan mesaj yazan diğer arkadaşlar da konuları okuyup cevaplarını aldığından tarafımdan yazdığım mesajlar bu şekilde değiştirilmiştir. Yetkili mod arkadaşlardan sorun çözüldüğü için konunun silinmesini istiyorum. Allaha emanet olun kalın sağlıcakla
Son düzenleme:
- Konular
- 302
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 2mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 268
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 217
- MmoLira
- 2,293
- DevLira
- 12
kardesım alaka yok büroları var ve çokta güzel iş yapıolar azcık sabretsen senin swde tamam olur http://bodrummt2.ruzgarteknoloji.net
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konu ile ilgili firma yetkilisi samet bey konuya cevap yazmış cevabında gayet saygılı bi şekilde aksilik ve hatta aksilikler zinciri oluştuğunu ve onunda bana denk geldiğini yazmıştır. Konu açıklığa kavuştuğundan mesaj yazan diğer arkadaşlar da konuları okuyup cevaplarını aldığından tarafımdan yazdığım mesajlar bu şekilde değiştirilmiştir. Yetkili mod arkadaşlardan sorun çözüldüğü için konunun silinmesini istiyorum. Allaha emanet olun kalın sağlıcaklaturkmmo
Son düzenleme:
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardesim bizde söz agızdan bi kere cıkar. Parayı yatırmadan konustum adamlarla. para gecer gecmez 6 saat snra teslim ederiz dediler. yatırdım parayı 48 saat gecti tık yok. ne canlı destek acık ne cep teelfonları? Neyine sabredicem. bana deselerdki 3 güne 5 güne teslim ederiz tmm derdim. olay bu. Ben adamlar kotu demiyorum. Arkadas profesyonel degiller 2 kisi iş yapmaya çalışıyolar hali ile bu işler 2 kişi ile olmaz. Ha paramın iadesini istedim anlayışla karşıladılar hemen salı günü geçicez hesabına dediler insanlıklarına bi şey demiyorum. O ayrı biz burda hizmetten bahsediyoruz.
Ayrıca referans verdiğin serverin sgm si ile bizzat konuştum oyun içinde. Karararımı ona göre verdim. Warmı başka metin2 referans siteleri bildiğim kadarı ile 2 tane. Benimki ile 3 olcaktı ama olamadı bi türlüonu anlatmaya çalışıyorum.
Ya konuşmayayım diyorumda senin amacın farklı bilader amacın rüzgar teknolojiyi kötülemek msn telefon kapalı diyorsun ben 2 gün önce ekledim msn adreslerini bir kez bile kapalı görmedim hatta gece 3 te yattım hala açıktı iletişim açısından yalan konuşuyorsun bu birincisi sen bankaya parayı yatırıp aval aval beklediysen eğer yine haksızsın söyledinmi ben suraya su saatte parayı yatırdım diye ödeme bildirimi yaptınmı yani artık hangi bilişim firmasının yanlısıysan git başka firmayı karala işini adam gibi yapanları değil
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onu anlatmaya çalışıyorum.