- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
anladim sizi ve buranin paylaşima uygun olmucagini dusnuyorum
ve kendi sitemden buranin linkini cekecem baska bir server paylasacam guzel bir server diye üyelerime burayi paylas misdim ve burda oyun yapoyorlar yaniş secim yapmisim ve burdaki butun arkadaslardan ozur dilerim
artik bu linkte baska oyun olacak bana yapilan haksiz ligin diger arkilerimede olmasini istemem kimsenin nebalini alamam
hakkınızı helal edin .. kaptan serkan
ve kendi sitemden buranin linkini cekecem baska bir server paylasacam guzel bir server diye üyelerime burayi paylas misdim ve burda oyun yapoyorlar yaniş secim yapmisim ve burdaki butun arkadaslardan ozur dilerim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
artik bu linkte baska oyun olacak bana yapilan haksiz ligin diger arkilerimede olmasini istemem kimsenin nebalini alamam
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
hala ban suresini soylemediniz
biri bir sey daha soyledi normal üyelerin belirli bir seviyeey geldiginde ve belirli itemleri edindiginde sudan sebeb lerle süresiz ban attirip itemlerini aldrip yakinlarina veriliyormus bence o kişi hakli cunku aynisi su anda baan oldu gibi
biri bir sey daha soyledi normal üyelerin belirli bir seviyeey geldiginde ve belirli itemleri edindiginde sudan sebeb lerle süresiz ban attirip itemlerini aldrip yakinlarina veriliyormus bence o kişi hakli cunku aynisi su anda baan oldu gibi
Son düzenleme:
- Konular
- 277
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 115
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
anladim sizi ve buranin paylaşima uygun olmucagini dusnuyorum
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adam gibi oynamayanları aramızdan çıkarmak için alıyorum videoları ve amacıma da ulaşıyorum
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
yoksa itemelrimmi cazip geldi size almak icin bahane mi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...