IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

hakıkımı yediniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SuSKuN ReiS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

anladim vedo koyuldu diye ban atildi şimdi ben de o insanin carini videoya alacam ban atilmaz saa bu serverde taraf tutuluyor demek tir

ve bu serverle daha işim olmaz

onca emegimi bu sekılde atilacagini bilseydim en basdan gelemz dim buraya birde cok iyi dediler burayi bu şekilmi iyi gece gunduz uykusuz kaldim 90 olcam diye cikiyor adamin biri gasp ediyor hic acmayin o cari be hic acmayin aptallık bende kı buraya geldim

anladim vedo koyuldu diye ban atildi şimdi ben de o insanin carini videoya alacam ban atilmaz saa bu serverde taraf tutuluyor demek tir

ve bu serverle daha işim olmaz

onca emegimi bu sekılde atilacagini bilseydim en basdan gelemz dim buraya birde cok iyi dediler burayi bu şekilmi iyi gece gunduz uykusuz kaldim 90 olcam diye cikiyor adamin biri gasp ediyor hic acmayin o cari be hic acmayin aptallık bende kı buraya geldim

gerçekten boylemisin sen yoksa komiklik olsun diye miboyle davranıyosun.Videoda apaçık ortada 4x kullandığın, boş bi video değil yani, bilmiyorum yani daha açık nasıl izah edilir bu???

zaten 4x ler videosuz banlanmıyor videoda acıkca belli 4x kullandıgın.

arda arda kaç kere vurmuşsun ben bile sayamadım.

haksiz yere kac gün ban yedim bari bunu deyin

birde foruma liste yapin bu kişiler hatirlidir diyee onlarla ws atmasin kimse yada onlari kesmesinler hep kessin onlar hatirli insanalr yaa malüm video verir ban atirir

cevap bekliyorum

haksiz yere kac gün ban yedim bari bunu deyin

birde foruma liste yapin bu kişiler hatirlidir diyee onlarla ws atmasin kimse yada onlari kesmesinler hep kessin onlar hatirli insanalr yaa malüm video verir ban atirir

cevap bekliyorum

yok anladım ben senin yapında bu var.Anlayamıyosun sen...Ben hatırlı biri olsam hatrım geçse çalınan editli itemlerim geri gelirdi,beni bilen bilir forumda boş bi adam değilimdir, kesildim diye kimseyi banlatmam, hakıyla kesene helal olsun der tebrik ederim ama boyle hileyle kesenleri de affetmem alırım videosunu koyarım buraya.Bi arat bakalım benim adımı forumda kaç tane 4x linin yuklediğim videosu çıkacak karşına.Ya da boşver sen de anlayamama sorunu var ben soyleyeyim 78 oldu seninle...Ha şöyle de bi durum var, 4x olarak yolladığım ama pek 4x oldugu anlaşılamayan videolardan da kimse ban yemedi yetersiz kanıt dendi.Korkma yani kimsenin hakkının yendiği yok.Adam gibi oynayana kimse bişey yapamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri