IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

hakıkımı yediniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SuSKuN ReiS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

anladim sizi ve buranin paylaşima uygun olmucagini dusnuyorum

ve kendi sitemden buranin linkini cekecem baska bir server paylasacam guzel bir server diye üyelerime burayi paylas misdim ve burda oyun yapoyorlar yaniş secim yapmisim ve burdaki butun arkadaslardan ozur dilerim

artik bu linkte baska oyun olacak bana yapilan haksiz ligin diger arkilerimede olmasini istemem kimsenin nebalini alamam
hakkınızı helal edin .. kaptan serkan

hala ban suresini soylemediniz

biri bir sey daha soyledi normal üyelerin belirli bir seviyeey geldiginde ve belirli itemleri edindiginde sudan sebeb lerle süresiz ban attirip itemlerini aldrip yakinlarina veriliyormus bence o kişi hakli cunku aynisi su anda baan oldu gibi

Son düzenleme:
anladim sizi ve buranin paylaşima uygun olmucagini dusnuyorum

ve kendi sitemden buranin linkini cekecem baska bir server paylasacam guzel bir server diye üyelerime burayi paylas misdim ve burda oyun yapoyorlar yaniş secim yapmisim ve burdaki butun arkadaslardan ozur dilerim

artik bu linkte baska oyun olacak bana yapilan haksiz ligin diger arkilerimede olmasini istemem kimsenin nebalini alamam
hakkınızı helal edin .. kaptan serkan

adam gibi oynamayanları aramızdan çıkarmak için alıyorum videoları ve amacıma da ulaşıyorum

yoksa itemelrimmi cazip geldi size almak icin bahane mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri