Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Bu nasıl bir anlayıştır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JetVDS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 655
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

PcCaNaWaRı;2082247' Alıntı:
"20 mesajın üstünde olmadığı için hide yapıldı"

hide eklentisi olmayan forumda nasıl hide yaptığınızı merak ettim :) Ayrıca kimse site tasarımına bi şey dememiş nerden çıkarttınız anlayamadım kim sebep olarak göstermiş acaba ?

Siteniz bile doğru düzgün açık değil diyen başkasımıydı acaba ? dikkatini çekerim.

Bunu siz degil başkası söyledi ama onun yazması ile birlikte konuyu kilitlediniz.

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/536664-metin2-vds-kampanyasi.html

bu linkteki konu.

Başkasının dediğiyle benim dediğimi nasıl bağdaştırıyosunuz anlamadım. Şimdi bi şey derdim varya tepemi attırmayın benim. Konu bomboş napsaydık ? Kör müsünüz hiç bi şey yok konuda bi de teşekkür mesajı bıraksaydım hoşunuza gider miydi ?

Akşam akşam sinirlendirmeyin adamı saçma sapan konuşmayın benle ne halt olduğunuz ortaya çıkıyor konuştukça batıyosunuz. O kadar saçma sapan yorumunuz varki diyecek laf bulamıyorum, idrak edemiyorum bi türlü ne yapmak istediğinizi ve yaptıklarınızı..

PcCaNaWaRı;2124918' Alıntı:
Başkasının dediğiyle benim dediğimi nasıl bağdaştırıyosunuz anlamadım. Şimdi bi şey derdim varya tepemi attırmayın benim. Konu bomboş napsaydık ? Kör müsünüz hiç bi şey yok konuda bi de teşekkür mesajı bıraksaydım hoşunuza gider miydi ?

Akşam akşam sinirlendirmeyin adamı saçma sapan konuşmayın benle ne halt olduğunuz ortaya çıkıyor konuştukça batıyosunuz. O kadar saçma sapan yorumunuz varki diyecek laf bulamıyorum, idrak edemiyorum bi türlü ne yapmak istediğinizi ve yaptıklarınızı..

Asıl sizin ne halt oldugunuz ortaya çıkıyor böyle bir konu altında konuşma tarzınız bile insanca degil bu yazdığınızı okutun birilerine kınarlar sizi, karşınızda babanızın oğlu varmış gibi terlenme diklenme ne oluyorsun ?

Ne biçim moderatörsünüz ? konu madem boş konuyu kilitlerken açıklamalı bir şekilde kilitleyin ve uyarı verin bu forumda bi göreviniz varsa uslubunde yapacaksınız ayrıca hiç bir üyeye çocuk muamelesi yapamazsınız siz kimsiniz de bana halt diyorsunuz ? Ayrıca tanımadığınız insanlara karşı biraz daha saygılı olmak zorundasınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri