InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Bu nasıl bir anlayıştır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JetVDS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 655
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JetVDS

Level 2
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Birileri bi yanlışımızı mı gördü de forumda bu tür bir tepki ve anlayışla karşılaştık hayırdır sorun varsa söyleyin bizde bilelim yani?

Kafanıza göre konu kilitleyebiliyorsanız buda demektirki bu forumun yönetimi emin ellerde değil yanlışım varsa banlayın yoksada ne yaptığınıza bakın.

Biz Ne Yapmışız Ne Yaptığımızı ve Bizi Neden Dolayı Suçladığını Bilmiyorum Ancak Ne Yapmadığımızı Biliyorum Kısaca Özetliyim (Aslında Yazıcak Çok Şey Varda) Biz Saçma Sapan Konu Kilitlemeyiz Bölüm Kurallarına Uyulmadıkça Bazen Oluyor Öyle ama Acemiliğe Verip Anlayış Gösterebilirsin.

Ne demek istediğinizi anlayamadım. Ama kuralları bi inceleyin bence yeterli olur.. Haksız yere bi şey yapmayız zaten bu bölümle de en çok ben ilgileniyorum kurallarıda ben yazmıştım bence sizden kaynaklanan bi durum var :)

PcCaNaWaRı;2079292' Alıntı:
Ne demek istediğinizi anlayamadım. Ama kuralları bi inceleyin bence yeterli olur.. Haksız yere bi şey yapmayız zaten bu bölümle de en çok ben ilgileniyorum kurallarıda ben yazmıştım bence sizden kaynaklanan bi durum var :)

Benden kaynaklı hiç bir durum yok ayrıca kuralları çiğneyecek bir davranışıdma yok, bir kampanya konusu açtım ama 20 mesajın üstünde olmadığı için hide yapıldı daha sonra ben 20 mesaj hakkımı doldurdum ama bi baktımki konu kilitlenmiş.

Ayrıca web sitenin tasarımını yenilemek için yapım aşamasına almamızda gayet doğal bir durum değil mi ki bunu bir sebep olarak açıklıyorsunuz, bu yaptığınız çok yanlıştır. Tasarımda olan bir temamız var ve biz bu temayı beklersek kampanya yapmak için o döneme kadar hiç iş yapamicakmıyız? (benimde yazacak çok şeyim var ama bence yazdığınız kuralları okumayan sizsiniz biz değil)

Kimseyi dolandırmadık kimsenin emeğinede el sürmedik ayrıca tavır bazında bir kusurumuzda olmadı.

Benden kaynaklı hiç bir durum yok ayrıca kuralları çiğneyecek bir davranışıdma yok, bir kampanya konusu açtım ama 20 mesajın üstünde olmadığı için hide yapıldı daha sonra ben 20 mesaj hakkımı doldurdum ama bi baktımki konu kilitlenmiş.

Ayrıca web sitenin tasarımını yenilemek için yapım aşamasına almamızda gayet doğal bir durum değil mi ki bunu bir sebep olarak açıklıyorsunuz, bu yaptığınız çok yanlıştır. Tasarımda olan bir temamız var ve biz bu temayı beklersek kampanya yapmak için o döneme kadar hiç iş yapamicakmıyız? (benimde yazacak çok şeyim var ama bence yazdığınız kuralları okumayan sizsiniz biz değil)

Kimseyi dolandırmadık kimsenin emeğinede el sürmedik ayrıca tavır bazında bir kusurumuzda olmadı.

"20 mesajın üstünde olmadığı için hide yapıldı"

hide eklentisi olmayan forumda nasıl hide yaptığınızı merak ettim :) Ayrıca kimse site tasarımına bi şey dememiş nerden çıkarttınız anlayamadım kim sebep olarak göstermiş acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri