Arkadaşlar şimdi sizlere bir kaç şey söylemek istiyorum. Bildiğiniz gibi okullar açıldı ve online olan yetkili sayımız çok azaldı. Bu da yetmezmiş gibi hile bölümümüzün vazgeçilmez yöneticisi olan omer1476 görevinden ayrıldı. Şimdi hile bölümüyle ilgilenen heralde bi tek ben kaldım
Mesele şu ben tek başıma her yere yetişemem.. O yüzden sizlerinde bana yardımcı olmanız lazım. En basitinden şöyle yardımcı olabilirsiniz
1) Eğer soru soracaksanız öncelikle sabit konulara bakın, sonra da arama yapın sorunuza belki cevap bulabilirsiniz.. Eğer cevabı bulamadıysanız konu açın.
2) Lütfen, hile bölümüne hileler dışında konu açmayın. Eğer metin2 ile ilgili bir konuysa, ama hile değilse Metin2 Genel bölümüne konu açın. Ve hile bölümüne çok bakıldığı için buraya açtım gibi mazaretlerde söylemeyin. Çünkü Metin2 Genel bölümüde çok fazla bakılan bi bölüm.
3) Binlerce kez verilen konuları açmayın. Demirci hilesi buldum diyerek konu açmayın mesela
Bu verdiklerim herkesin yapabileceği bişey. Ama şimdiki söyliyeceğim, gözü pek, zararlı yazılımlardan korkmayanlar içindir
Eğer virüslü olduğunu düşündüğünüz bir konu varsa ve dosya 10 mb altındaysa
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna
ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresine girip dosyayı upload edin ve tarama sonucunu konuya yazın. Ve banada pm atın ! Konunun, linkin ve tarama sonuçlarının linkini yazın. Ha bu arada dosya 10 mb üstündeyse kendi anti-virüs programınızla tarayıp fotoyu gönderebilirsiniz
Eğer bunları yaparsanız gerçekten metin2 hileleri bölümüne çok büyük katkı sağlamış olacaksınız...
İyi forumlar, iyi hileler dilerim...