HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Ad:Yusuf
Kaç Serverda Gm Oldugu:Kendi Serverım (Ama Kısa Sürede Kapattım)Ve Arkadaşımın Serverı(1 Vps-1Hamachi)
Yaşı Kaç:13 Yaşındayım
Bilgisayar Bilgisi:Oturduğum Yerden Birdaha Kalkmam
Kendi Tanımım:Ben 8.Sınıf Öğrencisiyim 7.sınıfta 476.145 Puan Aldım Metin 2 İle Aram İyidir.Sorun Olduğunda Oyunun Ustasım Bir Arkadaşım Vardır Kendim de Bilgiliyimdir.Türkçe'yi Düzgün Kullanırım Saygılıyımdır.Kuralların Üstünde Durarım.Herhangi Bir Ayrımcılık Yapmam.
Kaç Serverda Gm Oldugu:Kendi Serverım (Ama Kısa Sürede Kapattım)Ve Arkadaşımın Serverı(1 Vps-1Hamachi)
Yaşı Kaç:13 Yaşındayım
Bilgisayar Bilgisi:Oturduğum Yerden Birdaha Kalkmam
Kendi Tanımım:Ben 8.Sınıf Öğrencisiyim 7.sınıfta 476.145 Puan Aldım Metin 2 İle Aram İyidir.Sorun Olduğunda Oyunun Ustasım Bir Arkadaşım Vardır Kendim de Bilgiliyimdir.Türkçe'yi Düzgün Kullanırım Saygılıyımdır.Kuralların Üstünde Durarım.Herhangi Bir Ayrımcılık Yapmam.
Ad:Mehmet
Kaç Serverda Gm Oldugu(Hamachi-VPS):11 Hamachi 7 vps
Yaşı Kaç(+13):15
Bilgisayar Bilgisi(İYİ,ORTA,KÖTÜ):iyi
Kaç Serverda Gm Oldugu(Hamachi-VPS):11 Hamachi 7 vps
Yaşı Kaç(+13):15
Bilgisayar Bilgisi(İYİ,ORTA,KÖTÜ):iyi
Ad:tolgahan arslan
Kaç Serverda Gm Oldugu(Hamachi-VPS):2 kere hamachi kurdum 1 kere vps kurmustm.
bunların dısında 6 kez gm lik yaptım hepsi vps de online sürem fazLa oglen 14:30 dan gece 10 e kadar acığım kodları biliyorum tecrübeliyim
Yaşı Kaç(+13):19
Bilgisayar Bilgisi(İYİ,ORTA,KÖTÜ):İyi
Kaç Serverda Gm Oldugu(Hamachi-VPS):2 kere hamachi kurdum 1 kere vps kurmustm.
bunların dısında 6 kez gm lik yaptım hepsi vps de online sürem fazLa oglen 14:30 dan gece 10 e kadar acığım kodları biliyorum tecrübeliyim
Yaşı Kaç(+13):19
Bilgisayar Bilgisi(İYİ,ORTA,KÖTÜ):İyi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)