kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

VPS Serverime Gm Arıorum..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adem23456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ad:Ahmet KURT
Kaç Serverda Gm Oldugu(Hamachi-VPS): Bazı arkadaşlar baya bi sallamış ben doğruyu söyleyeyim 2 kere hamachi server kurdum 2 kerede vps serverde GM oldum.Neredeyse bütün kodları ezbere biliyorum.
Yaşı Kaç(+13):16 yaşındayım
Bilgisayar Bilgisi(İYİ,ORTA,KÖTÜ):Süper diyebilirim çünkü biz bu oyunu üç kardeş oynuyoruz mesela ben bi konuyu anlamasam veya unutsam hemen kardeşlerim devreye giriyor hem bir şeyi bir kere anlatmanız yeterli olur.Ben metin2 ile ilgili hiçbirşey bilmezken 1 hafta içinde herşeyi öğrenip server kurdum bu yüzden baya tecrübeliyim ayrıca kardeşlerimin sbs puanları 490 bende fen lisesindeyim eğer inanmazsanız belgelerinide gösterebilirim.Ayrıca userlerin dilinden duydularındanda iyi anlarım yani sw de userlerin nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmayacağını çok iyi bilirim.Yani swnizi seven çok olur.

Günlük online süreme gelince sabah saat 8-9 gibi başlarım 12 de okula giderim ama 12de bu sefer kardeşlerim okuldan gelir onlar başına geçer saat 12 den akşam 9-10 akadar açık olurum.

Eğer kabul ediyorsan ya burdan bi cevap yaz yada [GM]Hamlet şifre:123 hamachi ağına gel ordan konuşalım

Son düzenleme:
Ad:Onur

Soyad:Babataş

Bilgisayar Bilgim:İleri Derecede

Tecrübe:Yok Ama ilk olmasssa tecrübe nasL olsn ki ?

Online Kalma Süresi:Neredeyse 7/24

Gm Olmak İsteme Sebebim:Gm Olmak İstiyorum Çünkü oyunda adaleti sağlamak hilelileri ve düzenbozanları ortadan kaldırmak ve tam bir aile ortamı yaratmak kaliteli bir oyun çıkarmak ve dahası için...

Neredeyse 7/24 Onlineyim Beni Seçerseniz Çok İyi Olur Hem Serveriniz Hem Oyuncular Açısından

Hayatımda hiç hile kullanmadım küfür ve argodan hiç hoşlanmam oyun ve kullanıcı seviyem çok yüksek Evimden bağlanıyorum yabancı dilim iyi(İngilizce Neredeyse Türkçe Gibi) Takım ruhundan hoşlanırım metin2trde bircok karekterim var ve hiçbiri engellenmedi.

En Kısa Zamanda Cewap alıcagımı düşünüyorum Kaliteli bir server arıyorum Saygılarımla...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri