HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ad: Berk
Kaç Serverda Gm Oldugu(Hamachi-VPS): Beni Tanıyan kac sw de yaptımı bilir 150 vs. dir heral
Yaşı Kaç(+13): tam 13 üm
Bilgisayar Bilgisi(İYİ,ORTA,KÖTÜ): iyi
Kaç Serverda Gm Oldugu(Hamachi-VPS): Beni Tanıyan kac sw de yaptımı bilir 150 vs. dir heral

Yaşı Kaç(+13): tam 13 üm

Bilgisayar Bilgisi(İYİ,ORTA,KÖTÜ): iyi
Ad:Kubilay YiqiT
Kaç Serverda Gm Oldugu(Hamachi-VPS):VPS 10 KeRe
Yaşı Kaç(+13):14
Bilgisayar Bilgisi(İYİ,ORTA,KÖTÜ):uZMaNıN Bi aLTı xD
NeRDeYSe BuTuN KoDLaRı eZBeRe BiLiYoRuM swye qereken ilgiyi gosteririm we hatta swyede 25-30 kisi qetiririm
Kaç Serverda Gm Oldugu(Hamachi-VPS):VPS 10 KeRe
Yaşı Kaç(+13):14
Bilgisayar Bilgisi(İYİ,ORTA,KÖTÜ):uZMaNıN Bi aLTı xD
NeRDeYSe BuTuN KoDLaRı eZBeRe BiLiYoRuM swye qereken ilgiyi gosteririm we hatta swyede 25-30 kisi qetiririm
Adım Arda Kaplan
Yaşım 20
tecrübe 6 yaşımdan beri bilgisayardayım.. 10 dan fazla hamachi sw de 2 kez sabit ıp 2 kezde vps de gm , sgm lik yaptım..
çok hızlı yazarım
kodlar ezberimde + programlıda çalışırım
10 saat onkine sorem var
öm atarsan ordan msn verim...
Yaşım 20
tecrübe 6 yaşımdan beri bilgisayardayım.. 10 dan fazla hamachi sw de 2 kez sabit ıp 2 kezde vps de gm , sgm lik yaptım..
çok hızlı yazarım
kodlar ezberimde + programlıda çalışırım
10 saat onkine sorem var
öm atarsan ordan msn verim...
Isim-Soyisim : Serhat Özhakan
İl : İstanbul
Kackere gm oldun : 10 kez oldum . 2tane kendi swmi kurdum .
Neden Beni Seçmelisiniz : Oyunla ilgili bilgim cok , tum userlere oyun ici ve disi sorunlarinda yardimci olabilirim . Item , para , boss (v.s) isterlerse asla yardimda bulunmam . Kufur kullanmam . Kodlari iyi biliyorum .
Oyunda Gerektiğinde userlerle arkadaş gibi konuşurum . Küfür-Hile-Tehditte Bulunursa Bana veya userlere Direk Şikayet Ederim ve banlatırım .
Online Süre : 14-16saat
Msn : sago4ever@sagolera.com
Npc Editlemeyi Biliyorum . Navicatten anlarım . İtem-Char Editleyebilirim .
Mc'siz Pack Hazırlayabilirm . Direk Mt2turkey gibi Tıkla Gir Yapabilirm ...
İl : İstanbul
Kackere gm oldun : 10 kez oldum . 2tane kendi swmi kurdum .
Neden Beni Seçmelisiniz : Oyunla ilgili bilgim cok , tum userlere oyun ici ve disi sorunlarinda yardimci olabilirim . Item , para , boss (v.s) isterlerse asla yardimda bulunmam . Kufur kullanmam . Kodlari iyi biliyorum .
Oyunda Gerektiğinde userlerle arkadaş gibi konuşurum . Küfür-Hile-Tehditte Bulunursa Bana veya userlere Direk Şikayet Ederim ve banlatırım .
Online Süre : 14-16saat
Msn : sago4ever@sagolera.com
Npc Editlemeyi Biliyorum . Navicatten anlarım . İtem-Char Editleyebilirim .
Mc'siz Pack Hazırlayabilirm . Direk Mt2turkey gibi Tıkla Gir Yapabilirm ...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)