HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bir birleşme olmucak mı yani yazık 

Bİrlesme her zman olur sİz lonca aÇmayin aÇicaklar pm atsin bana hepsİne yetkİ ve rÜtbe verİrİz sari bayrakda sadece muhaf1z olursa daha İİ olur
Kanki Beni Unutmussun Loncanda ??![]()
Sen Her Gün Forumda Ben Oyunu Biraktim Diyip Editlerimi Dağitacağim Diyen Cocuk Değilmisin? İlgi Toplamaya Çalışıyorsun Anladık.Daha Gecen gün Oyundan Yazmişsin Editlerimi Dağitiyorum Diye,İnsanlar Sevinip Yanina Geliyor Sense O Koca Koltuğundan Onlara Gülüp Vazgeçtim Diyip Milletin Gururunu Kırıyorsun.Utanmadanda Hala Bu Forumda Lonca Ariyorsun.İnsanda Azicik Şeref Olsa Böle Salakliklar Yapmaz

Sen Her Gün Forumda Ben Oyunu Biraktim Diyip Editlerimi Dağitacağim Diyen Cocuk Değilmisin? İlgi Toplamaya Çalışıyorsun Anladık.Daha Gecen gün Oyundan Yazmişsin Editlerimi Dağitiyorum Diye,İnsanlar Sevinip Yanina Geliyor Sense O Koca Koltuğundan Onlara Gülüp Vazgeçtim Diyip Milletin Gururunu Kırıyorsun.Utanmadanda Hala Bu Forumda Lonca Ariyorsun.İnsanda Azicik Şeref Olsa Böle Salakliklar Yapmaz![]()
Efesı guzel acıklamıssın ... gardıyan gıbı bırının loncasında senın gıbı bırının olacagını dusunmuyorum başka yere naş naş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)