- Konular
- 60
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
EVET ARKADASLAR VENUS SERVERINDE IKICI LONCAMI KURMUS DURUMDAYIM DIGERINI BILIYORSUNUZ ZATEN MuHaF1Z LONCASI VE GaRD1YaN LONCASI OLMAK UZERE IKI LONCAM VAR![]()
BAYRAGIM SARI
LONCA SEVIYESI 20 (DAHA FAZLA CIKMIYOR
ARADIGIM OZELLIKLER ONCELIKLE GUVENILIR OLMASI
INSANLARA SAYGILI OLMASI
EDITLI ISE PVP ACIP KIMSEYE RAHATSIZLIK VERMEMESI
LWL AYRIMI YAPMIYORUM BUTUN INSANLAR GOZUMDE BIRDIR SADECE BU OZELLIKLERE UYGUN OLSUN YETERLI
INSAN GIBI INSAN YANI YALANLA DOLANLA ISI OLMASIN BU KADAR
SERVERE HAYIRLI OLSUN :l03:
Muhafiz loncasina akatilmak isteyen buyursun, herkesin yanimizda yeri makbuldur
Kesinlikle ayrimcilik haksizlik söz konusu deildir
gerek paylasim olsun, gerek sevgi ve saygi olsun, her zaman esitlige dayali yapilmaktadir.
Ekrem'le, yani lonca baskanimizla, oyun içerisinde tanistik.
kendisi insan haklarini ve nasil ayir edecegi konusnda iyi bilen esit davranan biridir
artik kendisini az cok taniyoruz
övmek gibi olmasin gercekler bunlar
umuyorum ki ilerleyen zamanlarda dahada cok birbirimizi taniyacagiz
bu dostlugumuzu mmomt2'ye sayesinde gerceklesti
Burdan mmomt2 içinde ayri bi tesekkürler sunuyorum
Basarilarinin devamini temenni ediyorum kardes
Hayirli olsun.
her zaman ve her yerde seninle muhafiz diyoruz.
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eğer istediğim şekildeki editler verilirse tekrar aranıza donucem. Ama sadece istediğim editlerin bana verilmesi şartEğer istediklerimide alırsam serverda yıkılmaz olcam ekrem abi günlerce tasarladım nasıl efsunlar olsun diye rüzgar dayanikliligindan tut nelere kadar ama kesin aranıza donuyorum eskiden altintas zirhimla bayraklari basardm kimse yatramazdi simdi millet cok guclenmis geri donuyumde Chunjo'nun adini biraz daha duyurayım
![]()
seni mi kimse yatıramıyordu hemde altıntaşla gerçi dogru olabilir gidip editsizleri kesersen
:m08: :f34:

Eğer istediklerimide alırsam serverda yıkılmaz olcam ekrem abi günlerce tasarladım nasıl efsunlar olsun diye rüzgar dayanikliligindan tut nelere kadar ama kesin aranıza donuyorum eskiden altintas zirhimla bayraklari basardm kimse yatramazdi simdi millet cok guclenmis geri donuyumde Chunjo'nun adini biraz daha duyurayım