Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PVP Soru Cevap Konusu

AcimasiZz-

Level 10
Fahri Üye
TM Üye
Konular
917
Online süresi
894s
Reaksiyon Skoru
392
Altın Konu
0
Başarım Puanı
215
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 22 Gün
MmoLira
-668
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Bu Kategoride oldukça Yardımda Bulundum Bunu Tek Bir Konu Halinde Yapmaya Karar Verdim.

PVP Server Hakkında Bilgim Yettiği Ve Fazlası Kadarıyla Bilmediğim Olursa Araştırır Sizi Cevapsız Bırakmam Ki Düşük İhtimal.

Bu Konuda Yanıt Bulmak İstiyorsanız Foruma Haykırı Kural Dışı Kafadan Atma Soru Biçiminde Sormayın Aksi Takdirde Cevap Vermem Ve Flood Yapmaya Başlanırsa Mesajı Moderator'lere İletir Gerekli Cezayı Verdirmekten Çekinmem :)

Bundan Önce Çok İyi PVP Deneyimlerim Oldu En iyisi M2-TR'deki Rütbem Ve Çalışmalarımdı.

Bu İşi Yardımcı Olmak İçin Ve Zevk Olsun Diye Yapıyorum Yanlış Anlaşılmasın.

o Halde Başlıyalım Buyrun Sorun Cevapliyim.

arkdşm bu siteye ve daha çoğu siteye sordum bu soruyu saçma cevaplar werdiler..
şimdi ii dinli çünkü brz uzn
Baq şimdi ben pvp server açtım
http://www.pvpserverlar.net/metin2-...z-yapamiyoruz-diyen-kalmayacak.html#post14213 bu sitede denilenleri eksiksiz yaptım fakat exeye tıklıdığımda bna "Patch Listesi Bulunamadı!" diye bir hata weriyor lütfen yardım et yardım edersen seni repe boğarım... lütfennnnnn

arkdşm bu siteye ve daha çoğu siteye sordum bu soruyu saçma cevaplar werdiler..
şimdi ii dinli çünkü brz uzn
Baq şimdi ben pvp server açtım
http://www.pvpserverlar.net/metin2-...z-yapamiyoruz-diyen-kalmayacak.html#post14213 bu sitede denilenleri eksiksiz yaptım fakat exeye tıklıdığımda bna "Patch Listesi Bulunamadı!" diye bir hata weriyor lütfen yardım et yardım edersen seni repe boğarım... lütfennnnnn

Sanırım BU Bölümde Yanlış Yapmışsın..

l
ocalhosta Sitenizin Adresini Veya Sitenizi Yazabilirsiniz.Ordan İndirmesi İçin.
Bunu Yaptıktan Editledikden Sonra Kayıt Ediyoruz.Sonra Sağ Tıklayarak.Compile Script Diyoruz o Exe Yapıyor.Exeyle İndirip Oyuna Giriyorsunuz.

Kardeş benimde bi sorunum var kardeş pvp kurarken kota çok yer mi ??

Kardeş benimde bi sorunum var kardeş pvp kurarken kota çok yer mi ??

PVP Yemez Ama Bazı Bilinmeyen Aktiflik Onlınelık Mesela Metin2 Yemez Ama üye paneli yiyebilir yada Oyunun Sitesi Düzenli Olarak Kontrol Et Bi Test Gibi Bak Bakalım Yiyormu Benim Bildiğim Yemez.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri