- Konular
- 917
- Online süresi
- 894s
- Reaksiyon Skoru
- 392
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 215
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 22 Gün
- MmoLira
- -668
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Bu Kategoride oldukça Yardımda Bulundum Bunu Tek Bir Konu Halinde Yapmaya Karar Verdim.
PVP Server Hakkında Bilgim Yettiği Ve Fazlası Kadarıyla Bilmediğim Olursa Araştırır Sizi Cevapsız Bırakmam Ki Düşük İhtimal.
Bu Konuda Yanıt Bulmak İstiyorsanız Foruma Haykırı Kural Dışı Kafadan Atma Soru Biçiminde Sormayın Aksi Takdirde Cevap Vermem Ve Flood Yapmaya Başlanırsa Mesajı Moderator'lere İletir Gerekli Cezayı Verdirmekten Çekinmem
Bundan Önce Çok İyi PVP Deneyimlerim Oldu En iyisi M2-TR'deki Rütbem Ve Çalışmalarımdı.
Bu İşi Yardımcı Olmak İçin Ve Zevk Olsun Diye Yapıyorum Yanlış Anlaşılmasın.
o Halde Başlıyalım Buyrun Sorun Cevapliyim.
PVP Server Hakkında Bilgim Yettiği Ve Fazlası Kadarıyla Bilmediğim Olursa Araştırır Sizi Cevapsız Bırakmam Ki Düşük İhtimal.
Bu Konuda Yanıt Bulmak İstiyorsanız Foruma Haykırı Kural Dışı Kafadan Atma Soru Biçiminde Sormayın Aksi Takdirde Cevap Vermem Ve Flood Yapmaya Başlanırsa Mesajı Moderator'lere İletir Gerekli Cezayı Verdirmekten Çekinmem
Bundan Önce Çok İyi PVP Deneyimlerim Oldu En iyisi M2-TR'deki Rütbem Ve Çalışmalarımdı.
Bu İşi Yardımcı Olmak İçin Ve Zevk Olsun Diye Yapıyorum Yanlış Anlaşılmasın.
o Halde Başlıyalım Buyrun Sorun Cevapliyim.