- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,218
- DevLira
- 56
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Metin2 PvP Soru-Cevap Bölüm Kuralları
İş bu Kurallar, 25.11.2019 Tarihinde yürürlüğe girmiş olup,
Değiştirme ve İnisiyatif hakkı TurkMMO Yönetimindedir.
- Bu Alan Metin2 PvP Soru-Cevap Alanıdır. Alan dışı konu açılması yasaktır. Açılması durumunda konu uygun alana taşınacaktır.
- Metin2 Development ile ilgili her türlü sorunuzu bu bölümde konu açarak sorabilirsiniz. Fakat amacınız ücretsiz yaptırmak/istemek ise, Development İstek Kategorisini kullanmalısınız. Ücretli işlemler için: Turkmmo Ticaret Merkezi bölümünü ziyaret etmelisiniz.
- Bu bölümde "Ücretli" içerik tanıtmak yasaktır, tanıtmak isteyenler Turkmmo Ticaret Merkezi kategorisinde uygun bölüme konu açmalıdır.
- Konu başlıklarınıza göre, açtığınız konularınız kapatılabilir veya uygun bölüme taşınabilir.
- Aşağıda bazı konulmaması gereken konu başlıkları örnek olarak paylaşılmıştır.
"Sa" "Lütfen yardım edin" "Bu sorunu çözene gmlik" "Arkadaşlar bakın acayip bir sorun" "Allah'ını seven yardım etsin" "Sorunu çözene kaç para isterse vericem" "Yardım siteleri" "Yardım edene çok dua ederim" "Nolur bakın arkadaşlar" "Nolur yardım edin arkadaşlar"
ve buna benzer adı olan tüm konular kapatılır.
*Bu gibi başlıklar yerine sorun ile ilgili ipuçları veren başlıklar tercih ediniz.
Aşağıda bazı başlık örnekleri verilmiştir,
"Npc ekledim bir sorun var, yardım" "Mysql hatası, yardım" "Npclere tıklanmıyor yardım" "Serverım çöktü, napabilirim yardım" "Serverım saldırı altında yardım"
"Filezillada sorunum var hata alıyorum, yardım" "Log hatası alıyorum,yardım"
Bu gibi başlıklar daha yararlıdır ve yardım edecek kişinin işini kolaylaştırır.
- Gmlik karşılığında yardım istemek, ücretli destek vermek ya da server kurmak yasaktır.
- Kişisel veriler korumak amacıyla, dosya içerikli paylaşımlarınıza “.rar veya .zip” şifresi koymanız yasaktır.
- Eklenen dosyalarda ve görsellerde forum dışı link bulunmamalıdır.
- TurkMMO Kısa Link servisleri dışında kâr amacıyla link kısaltma işlemi yapmanız yasaktır. Bu tip uygulamaların bulunduğu konular kapatılacaktır.
- Tüm görsel içeriklerinizi Turkmmo Görsel Yükleme servislerine yüklemeniz gerekmektedir: imagevisit.com & resimupload.org
- Tüm dosya paylaşımlarınızı Turkmmo Dosya Yükleme servisine yüklemeniz gerekmektedir: dosyaupload.com
- Bölümle alakasız konular sorgusuz uygun bölüme taşınır eğer forumla ilgisiz kategorisiz bir konuysa kapatılır, devamı halinde cezai işlem uygulanır.
- Soru-Cevap kategorisinde çözülen konular kapatılmaz, sadece çözülen cevaba kupa verilerek konu; "Çözüldü" haline getirilir.
- Kurallara uymayan bir mesaj gördüğünüzde bunu bize bildirebilirsiniz.Bunun için "Rapor" butonunu kullanabilirsiniz
- Size yardımcı olan ve sorununuzu çözen yorumları öne çıkararak ödüllendirebilirsiniz: En iyi Cevap Seçimi ve Cevabı Yukarı Çıkarma
- Genel Forum Kuralları, Gizlilik ve Hizmet Sözleşmesi içerikleri bu alanda da geçerlidir.
SATIŞ VE PAYLAŞIM
1- Forumda başka biri tarafından satılan bir sistem, files birebir alınıp farklı biri tarafından satılamaz,
2- Forumda başka biri tarafından satılan bir sistem, files düzenlenerek satışa sunulabilir ya da ücretsiz dağıtılabilir
3- Forumda satışı olmayan herhangi bir sistem, grafik, files için yasal bir ihtar gelmediği sürece bir yasaklama yapılmaz, ( metin 2 dev kategorileri için geçerlidir )
4- Yapımcısı tarafından ücretsiz dağıtılan her türlü sistem, files, grafik farklı bir sistem içinde ücretli veya ücretsiz olarak başkaları tarafından sunulabilir. Ücretsiz dağıtan kişi bunu kabul etmiş sayılır,
5- Satışta olsun olmasın herhangi bir sistem çeşitli düzenleme yapılarak farklı kişiler tarafından satışa sunulabilir, ücretsiz paylaşılabilir ( Dosyaların sızdırılmaması konusunda sorumluluk yapımcıya aittir )
SATIŞ SONRASI
1- Forumda files, sistem veya metin2 dev ile ilgili herhangi bir hizmet veren kişi hizmetin içeriğini, kapsamını açıkça belirtmelidir. Ayrıca satış sonrasıda yine aynı şekilde destek vereceği süreyi ve desteğin kapsamını açık şekilde konusunda belirtmelidir. Bu bilgilerin belirtilmediği durumlarda 6 ay boyunca her türlü teknik sorun vb durumlar için tam destek verileceği kabul edilir.
2- Tüm alıcı ve satıcılara tamamlanan işlemler sonrasında ticaret puanı kullanmaları önerilir. Ticaret puanı sayesinde alıcıların güvenilir satıcılara ulaşması daha kolay olacaktır.
GENEL KURALLAR
1- Bu kategorilerde alış veya satış işlemi gerçekleştiren herkes kategori ve forum genel kurallarını kabul etmiş sayılır.
2- Bu kategorileri kullanan herkes herhangi bir konuda Turkmmo yönetiminin hakemliğini ve vereceği kararı kabul edeceğini kabul etmiş sayılır,
3- Bu kategorileri kullanan kullanıcılar Turkmmo yönetiminin vereceği kararlara uymaması veya belirtilen sürede belirtilen işlemlerin gerçekleştirilmemesi durumunda hesabının süreli ya da süresiz kapatılabileceğini kabul etmiş sayılır,
4- Turkmmo.com üzerinde yapılan herhangi bir işlemden dolayı dolandırılan, zarar gören veya olumsuz durumla karşılaşan hiçbir kullanıcı Turkmmo.com ve yönetimini sorumlu tutamaz. Tüm sorumluluk kullanıcılara aittir.
5- Turkmmo yönetimi gerekli gördüğü durumlarda kurallarda değişiklik yapabilir veya kurallarda yazmasa bile insiyatif kullanabilir.
6- Bu kurallara rağmen kategoriyi kullanmaya devam eden herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır.
İSTİSNALAR
Satış yapan sistem sahiplerinin aşağıdaki koşullardan herhangi bir şartı karşılaması durumunda, sistemin forumda paylaşılması ya da satışına izin verilmeyecektir. ( Paylaşılan ya da satılan sistemin kodlamasının aynı olması durumunda geçerlidir. Aynı isimle sıfırdan hazırlanan sistemler dahil değildir )
1- Son 1 ay içinde minimum 5 başarılı ticaret puanına sahip olması ( inceleme sırasında taraflar arasındaki ödemelere ait dekont istenebilir. Taraflar arasında gerçekten ticaret yapılmış olması gerekir. Ödeme tarihinin 01.06.2018 tarihi ve sonrasına ait olması gerekmektedir. )
2- Son 1 ay içinde oyunalisveris.com üzerinden metin2 dev kategorileriyle ilgili ( Files, sistem ve grafik gibi ) en az 3 satışı olması.
3- Developer rankının bulunması,
İş bu Kurallar, 25.11.2019 Tarihinde yürürlüğe girmiş olup,
Değiştirme ve İnisiyatif hakkı TurkMMO Yönetimindedir.
Moderatör tarafında düzenlendi: