Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
dostum metin2 strateji oyunudur herkesin bir stratejisi vardr kmne göre sura eziktir kimine göre savascı ama benim fikrime göre sersemletmesi yüksek olan ve öfkesi p olan savascu okcuyu yatırabilir
strateji mi
ben daha cok bu oyunu Massively Multiplayer Online Role Playing Game sanıyordum ama yanlıs biliyomusm:m08:
Bak arkadasım,kamuflaj özellği vs lerde pek ise yaramıyor birkere.Hatta kasarken de ise yaramıyor çünkü slotlar bizi görebiliyor.Zehirli ok perfect olunca demissin.Peki ya zehirli oku perfect yapmak o kadar kolaymı.Ona bakılırsa kılıç çevirme perfect olunca bir uyguladınmı canın büyük bir kısmı gidiyor.Bedensel savaşcının savunmasının az olduğu doğru ama saldırısı da çok fazla.Bedensel savascı metin2de saldırısı en fazla olan karekter:l04:
krdsm ninjayı okadar kücümsemissin ki demekki iyi bir ninjadan sağlam bir atesli ok yada zehirli ok yemedin
.zehirli ok p yapmak kolay mı demissin zehirli oku p yapma savascıda öfkeyi g acmaktan daha kolaydır
..Ninjayı bu oyunun en iyi karakterlerinden biri olmasını sağlayan syler..
1-skiller=Ninjanın skilleri savascıya göre daha güclüdür neden ? cünkü ninjanın kitapları sacascıya göre neredeyse 10 kat daha ucuz
.bundan dolayı ninjalar becerileriyle cok fazla vurabiliyorlar bu özellik savascıların yüzde 80 inde yok savscı eğer cok sağlam deil ortalama bir karakterse sklleri en fazla m4 yada m5 olabilir buna karsın ninja cok g acmıs olacaktır:ka19:.2-itemler=her serverda savscılar daha fazla olduğundan itemleride o derece pahalıdır.Ninja savscıya kolaylıkla carını sağlam yapabilir
.3-ninjalar karabüyü suralarla beraber ws için yapılmış karakterlerdir
.savascılar ise kasmak için.
qarizmanın dediği bence doğru :ka19: ws de uzak dövüş ninjayı kimse kolay kolay alamaz:l04::l04:
Bak arkadasım,kamuflaj özellği vs lerde pek ise yaramıyor birkere.Hatta kasarken de ise yaramıyor çünkü slotlar bizi görebiliyor.Zehirli ok perfect olunca demissin.Peki ya zehirli oku perfect yapmak o kadar kolaymı.Ona bakılırsa kılıç çevirme perfect olunca bir uyguladınmı canın büyük bir kısmı gidiyor.Bedensel savaşcının savunmasının az olduğu doğru ama saldırısı da çok fazla.Bedensel savascı metin2de saldırısı en fazla olan karekter:l04:
KAMUFLAJ ISE YARAMIYO MU ? ? ? :m08: :m08: :m08: BİDE AYRİCA ZEHİLİ OKU P YAPMAK COK KOLAY BK YI 10 K YA KOYANI GÖRUYORUM BAZI SERVERLARDA NIJADA 4SKILL G OLANAKADAR SAVASCI ANCA 1SKILL G OLUR
bence öyle deil yakın dövüs büyülü silah dan önce gelir çünkü pwp bende oynuyom bedensel savascıyım 15k fln hp m var ve bi yakın dövüs ninja bana suikast la tek attı (gerçi x4 de olabilir ama)
krdsm ninjayı okadar kücümsemissin ki demekki iyi bir ninjadan sağlam bir atesli ok yada zehirli ok yemedin.zehirli ok p yapmak kolay mı demissin zehirli oku p yapma savascıda öfkeyi g acmaktan daha kolaydır
..
Ninjayı bu oyunun en iyi karakterlerinden biri olmasını sağlayan syler..
1-skiller=Ninjanın skilleri savascıya göre daha güclüdür neden ? cünkü ninjanın kitapları sacascıya göre neredeyse 10 kat daha ucuz.bundan dolayı ninjalar becerileriyle cok fazla vurabiliyorlar bu özellik savascıların yüzde 80 inde yok savscı eğer cok sağlam deil ortalama bir karakterse sklleri en fazla m4 yada m5 olabilir buna karsın ninja cok g acmıs olacaktır:ka19:.
2-itemler=her serverda savscılar daha fazla olduğundan itemleride o derece pahalıdır.Ninja savscıya kolaylıkla carını sağlam yapabilir.
3-ninjalar karabüyü suralarla beraber ws için yapılmış karakterlerdir.savascılar ise kasmak için.
qarizmanın dediği bence doğru :ka19: ws de uzak dövüş ninjayı kimse kolay kolay alamaz:l04::l04:
Bakın siz de savaşcıyı çok küçümsüyorsunuz.Kamuflaj işe yarıyor manasına gelen bir cümle kurmuşsunuz.Bir kere kamuflajın pek işe yaramıyor,savaşcı otomatik dövüş yapar olur biter.Hadi uzakdövüş ninjaya gene neyse diyorum.Ama yakındövüş ninja kesinlikle savaşcıdan kat kat daha güçsüzdürKAMUFLAJ ISE YARAMIYO MU ? ? ? :m08: :m08: :m08: BİDE AYRİCA ZEHİLİ OKU P YAPMAK COK KOLAY BK YI 10 K YA KOYANI GÖRUYORUM BAZI SERVERLARDA NIJADA 4SKILL G OLANAKADAR SAVASCI ANCA 1SKILL G OLUR
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)