Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Metİn 2 en gÜclÜ karakter ! ! !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 00qarizma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

00qarizma

Level 1
Üye
Konular
11
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

BU SIRALAMA PVP ICINDIR ! !!

1.UZAK D.NİNJA (OYNAMAYİ BİLENE)

2.BÜYÜLÜ SİLAH SURA

3.KARA BÜYÜ SURA

4.YAKİN D. NİJNA

5.BEDENSEL SAVASCI

6.ZİHİNSEL SAVASCI

7.KRİTİKCİ SAMAN

8.İYİLESTİRMECİ SAMAN

TABİ HERBİRİNİN ACİKLAMASİ VAR ! ! !

1. 1.Cİ TABİKİ OKCU NİJADİR. BAZİ SİRAMALARDA KÖTÜ BİR CHAR OLARAK GÖRÜNMESİNE KARSİN OYUNUN EN İYİ CHARİDİR.BAZİLARİNA GÖRE EN İYİ CHAR OLAN SURAYİ TEK ALABİLECEK CHARDİR.CÜNKÜ ATES HAYALETİ SADECE KISA MENZIL SKILIDIR. OKCU NIJADA BU MENZILIN BAYA UZUNDUR.VURKAC TAKTIGI ILE SAĞLAM BI SURAYI TEK ALABİLECEK KARAKTERDİR.:cool:

2. NEDEN Mİ ? BÜYÜLÜ SİLAH BÜYÜ COZME YETENEYİ ATES HAYALETİ DISINDA TUM YETENEKLERİ KAPATİR SÖYLENECEK BASKA SÖZ YOK...;)

3. KARA BÜYÜ TAMAMEN ANTİ YAKIN DÖVÜS SANATİDİR. ATES HAYALETİNİN MENZİLİNE GİREN BİRİ ZATEN CARPİLMİSA DÖNER VE KARA BUYUNUN BİTİRİCİ VURUSUYLA GAME OVER:p

4. YAKİN DÖVÜS NİJA EN İYİ YAKİN DOVÜSCÜDUR. ADI USTUNDE ZATEN.SİZ NERDE DİYENE KADAR O SİZİ BULUR YERR DÜSTÜNÜZMÜ EYVAH EYVAH . İLGİMİ CEKEN BİSEY OLDU PVP DERVERİNDA OYNUYORDUM. SAVASCI HAMLE VURACAKTİ HİZLİ SALDİRİ VURDUM HAMLE BOSA CIKTI :eek:

5. BEDENSEL SAVASCI ZIHINSELDEN USTUNDUR CUNKU ZIHINSEL KALKANA KADAR YARİ CANİ UCMUS OLUR KALKSADA BİSEY DEGİSMEZ CÜNKÜ ÖFKE COK HIZLIDIR YINE YERE GÖMULUR ZIHINSEL :l04:

6. ZİHİNSEL NEDEN SONLARDA DİYEBİLİRSİNİZ OYUNUN EN YAVAS KARAKTERİ OLDUGUNDAN OLABİLİR Mİ? G.B. P OLDUMU ZATEN ADAM AYANI YERDEN KALDIRANA KADAR YATİO :(

7-8. BU CHARLAR BUFF CHARI OLDUGUNDAN BUNLARA PEK SANS VERMİYORUM:l03:

NOT : BAZILARI BEN BU LVL DE BUNU YATİRDİM DİYEBİLİR BU TAMAMEN BENİM OYUNDA GÖZLEMLEDİGİM SEYLER VE SAHSİ GÖRÜSÜMDÜR ...

dostum metin2 strateji oyunudur herkesin bir stratejisi vardr kmne göre sura eziktir kimine göre savascı ama benim fikrime göre sersemletmesi yüksek olan ve öfkesi p olan savascu okcuyu yatırabilir

Bak bir kere pvp serverlerda en sağlam karakter ya yakın dövüş ninja yada iyileştirmeci şamandır.savunma ve zeka dizmiş iyileştirmeci şamanı karabüyü büyülü silah okçu bedensel zihinsel kimse alamaz.;)Yakın dövüş ninja ise çevikliği yüksek olduğunda zehirli bulutu karanlık küreden 2 kat
fazla vurur

Trde ise en kolay kasılanı ve en güçlüsü zihinseldir hiç boşuna uğraşma

cok yanılıyosun zehre karsı savunma vardır ama küre skiline karsı savunma yoktur bu birazda strateji meselesidir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri