ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Günün msn nickleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 301

TarxesTR

Level 25
Fahri Üye
TM Üye
Konular
8,599
Online süresi
10h 8m
Reaksiyon Skoru
577
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
494
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gideceğim buraLardan dönmem bir daha s0n 1 kez sarıLayım boynuna ! Seviyorum seny ama dönmem bir daha yüreğim sızLıyor eLveda ! </3

Sen herşey demek değiLsin biLiyorum ama ben herşeyi seninLe yaşamak istiyorum ! (a.

Şimdi o kadar zor ki geri dönmek ,, Seny unutup başkasını sevmek ! Ama 1 şeyi anLadım ki çook zormuş seviLmeden sevmek .. x(

SeninLe işim bitmedi bitmez ! Aşk gün yüzü görmedi görmez ! Sana söyLemeyedi değmedi değmez ! Seni benim kadar kimse sevmedi sevmez ..

Eskiden defterime adını yazıp kaLp içine aLırdım şimdi ise adını yazıp karaLıyorum ! ;]

DostLarım vardı hayaLLerim gibi . HayaLLerim vardı dostLarım gibi . İkiside yaLandı sevdiğim gibi . GözLerin yaLandı neFretim gibi ..

HoşLandığımız bedenLerin içine hayaLimizdeki ruhLarı koyuyoruz sonrada adına aşk diyoruz ..

Titrerim kendi üstüme ! Benden değerLi değiLsin ..

Beni sana bağLayan tek şey aLıpta veremedikLerin .. Kapına dayanırım ! Şaşırma . Sende kaLmış terLikLerim xD xD

BiLiyordum bu şehir bana dardı . BiLiyordum bu şehirde bir yığın insan şekLinde hayvan vardı .. !

Bugün kaLbine kaç gibi girdi en son konuk ? xS.

Ne kadar koLay artık seni seviyorum demek .. Peky yha gerçekten sevmek ?

KaLbimi gözkyüzüne açtım sevgiLim .. GözLerinin pırıLtısını yıLdızLarda aradım !!

Dünyada hiçbir erkek için ağLamaya değmez .. Hiçbir erkek 1 damLa gözyaşına değmez ..!

Sende değiştin heLaL oLsun ,, mutLu edersin sanıordum verdiğim ayLar haram oLsun ,, Yinede bitanem canın sağoLsun !! .

BeLki sevgi bana göre değiL içimde var nefret ama senin gibiLere değiL ..

Beni kaybedersen bir daha asLa buLamazsın o aç gözLü kaLbine rahat batmasın ! .

Aşk dediğin şarkı bitinceye kadarmış ,, sevgiLi dediğin daha güzeLini buLunca satanmış .!

Her gidenin arkasından ağLasaydım terk ederdi beni gözLerim .. Her gidene değiL son gidene bu gözLerim ! ..

AnLadım seninki aşk değiL hevesti .. İşin asLı bende sakLıydı sendeki sahtesiydi ..!!

3 yanLışın 1 d0ğruyu götürdüğü şu aptaL hayatta Tek Doğrum kendimim aLayınız geLse götüremezsiniz ..!!

Yazmak istiy0rm adımı defaLarca dudakLarımLa dudakLarına ..!!

AyrıLık kaçtı gözüme .. ßeLki Ondan Bu yaşLar .!

SeninLe birLkTeyken saatLere yeTişemedim .. Senden ayrıLdıkTan sonRa dakikaLara eRişemedim

BağLanmayacaksın bir şeye öLe körü körüne " 0 oLmazSa yaSayamam " demeyecekSin . Yaşarsın cünKü ! Yaşıyorum işte ..!!

Sanmaki gidişin senin bitişin bu senin böyLe son seviLişin !

Çok sevme bir gün nefRet edeRsin ! Çok nefRet etme bir gün sende seveRsin ..!!

Hani sadece öLüm ayırırdı bizi ? SöyLe sevgiLim hangimiz öLdü !??

Her gün yüzLerce hayaL kuRarsın hiç biri gerçek oLmaz .. ßir gün bir gerçek yaşaRsın hiç biri 0 hayaLLere sığmaz ..!!

Bende hakkın kaLdıysa eğer seviLdiğin günLere say ! ;]

Dün beni sevi0dun bugün onu sevi0sun peki yaRın kimi sevecekSin ? xPp xD

Sen benim düşmanım değiLsin arkim de değiLsin kıSaca umRumda değiLsin ..

Tutamadm verdiğim sözLeri .. SiLemedim yaşLı gözLerini .. öLümü yakın görüyorum .. Hadi son 1 defa tutayım eLLerini !

Geri dönüşü yok artık benim içim paramparça .. iSminin baŞ haRfi kaLbimde bi faÇa ..!!

Bana öyLe qeLioR büTün 0yunLar gerçek .. YaLnız şimdi bırakıp giden değiL bi başkası geLecek ..!!

ELimde değiL ! Bak bu gecede seni düşünüP ağLıyorum ,, nasıL bu kadar acımasızsın anLamıyorum ! x[

Duyduğum en ağır keLime biLe * Sevmiy0Rum * deyişin kadaR Koymamıştı . x(

Çok uğraşsamda oLmadı bir türLü sevemedin .. x(

Boş konuşana söLeyecek sözüm boŞ inSana haRcayacak Zamanım y0K benim ..

DerLer ki bi yerden s0nra acımaz dHa fazLa !!

DudakLarımda kaLan kabuLsüz bi diLekSe iSTemem sevme beni ! SeviLmek sensizLikse ..!!

y0K aRdık sana aiT tek zeRRe ßünyemde ! Sen koCa bi hiÇ oLdun ettiğin Tek cümLe iLe ..!

Hayat yaLanLarLa d0Lu sende yaLansın gözümde hemde koca bi yaLan ! Tek gerçeğin beni hiiç sevmemiş oLman ..!

aLdanma çocuksu maSum yüzüne mutLaka terkediP gidecek 1 gün kanma seni seveR gibi göründüğüne seni sevmiyorum diyecek bir gün !!

öLümSüz aSkını hiçe sayaRsam eceL 0Lsun bana Senden başKası !

HayaT acımaSızsa sende acımaSız oL !

aSLında aşkLaRın en güzeLi yokTur aşkLaR yaşandıkÇa güzeLdiR ! ..

inSan umuRsamadıkLaRına kaRşı heP iyi davRanıR ..

Bundan sonRa gözLeRi cenneT kokan sevgiLim yok mu benim ? Ne yani bundan s0nRa Tenine 1 yabanCı mı doKunacaK senin !?

EğeR daLganı geçiyoRsan benimLe ,, bende aynen oLe oynaRım seninLe ! aŞık edeRim Seni öLesiye s0nRa çeKip gideRim baKmam geRiye !

Bitti demeKLe biTmiy0R kaLıyoR o yüReKTe biRşeyLeR ! x[

Canım sıkkın bu aRaLaR ! Kendi dünyamın çaResizLiği içinde daLıp gidiyoRum !! ..

Beni yaLnız bıRakın .. LaneT oLaSı baZı inSanLaRdan nefReT ediy0Rum !

Dışımda kahkaLaRdan bi suReT ,, iÇimde kaN ağLayan küçük bi veLeT ! x[

Neye yaRar sözcükLeR ? KaLp kıRmakTan başKa !? xS.

Benim iLgiLenmedikLeRim sizin Peşinden koştukLaRınızdıR ! aLayına y0L ! (;

inSanLaR vaRdıR Sevginin en yüceSine LayıkTıR ! inSanLaR vaRdıR Sevginin en yüceSini veRsende aşşağıLıkTıR !

Seni sevdiğimi düŞündün ,, yanıLdın ! Ben sadece biRaz takıLdım sende fazLa kapıLdın !

kıRsanda biRçoK kez kaLbimi faRkedeR mi seRseRi !?

Oyunun adı aşk,kan ve gül -
Sen katilsin bense maktül -
Çek hançerini son kez öp ve beni öldür..*

kaLßine zorLa öqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ]

Son BakışLarın kadar Boşsun x(

Hani nerdesin ? Hep " SeninLeim " demiştin //

Bi NeFs qbi muhtacım 0 qüzeL qöSLerine

tipLer standart [ hePsi aynı ] sahte tavırLar [ beni baydı ]

GünLer qeçti ama haLa Bedenimde bıraktıqın izLer qeçmedi aşqım..

SeFme Beni Her seFerinde canımı Yakıcaksan Eqer \:

< Kişisel Bir ileti girin > Hazırsan qiroorum xD

hérkes yaLan teK qérçeimsN iNan...

Phen hanqi éSki aşkımı unuDmak için çıkmıştım seninLe yha (:

Sana karşı hsSettikLerimi söLésm qötün DüşeR ..!

WiLL dich niiiie verLiern×
(seni asla kaybetmek istemiorm)

if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you..
( eğer gidersen seninle gitmek istiyorum,Ve eğer ölürsen seninle ölmek istiyorum )

Dünyaya teq qeLdim Ztn, 2. bir KişiLiqe qeRek DuymuoRm..xD

qiT keNdiNi c0k seVdiRmeDeN...!!!!

DeqeRimi BiLnLer SınıFı qeçTiLer BiLemeyenLer q*T qißy SınıfTa kaLdıLar xD

düNya umrumda deqiL qi - havLayan köPéqLer umRumDa oLSun.

SüRün BaKaLım ŞimDi DoLas DuR pEsimDe b*k ÇıkArım Ben SeNinLé...xD

aRaya ayLar qiRse De heR sefeRinde Dönmü$tüK ßirßirimize... ßu Kez çok farKLı emiN oL.HaDy $imDi deFoL.!

PRoFiLin GüseL OLsa nE YazaR NasıLsa İçinDeKi ßiR Ka$aR xD

Kaybettin Beni !Ama ÜzüLme .. Sana çok Kız Var Kaldırım Köşelerinde !

inzivaYa çékiLmş ßir séhrN ortasıNda bıraktıM sséNi térK édéLi ç0k oLdu...

bana ucuz`mu diosun?? xD ama sn bedavasn

bırakın bu uLashıLmaz ayakLaRnı ... oLunuzu .. dıRınızı .. HeR qun 1'nızı .. 1 qun hepınızı ...

puNkLaRa kaR$ı f*CkLaRım havaDa yeahHh!!

üzqünüm sénin yériny tıpky sénin qißy 1iyLé doLdurdum

baNa beNLe ndN koNusmuyosuN muhaBbeti yaPma.!seNin beNim msN'mde buLuNmaN bi ayRıCaLık sadeN uNutma..!!

Kodum mu Otutturanlardın ... Şimdi Kodum mu Oturanlardan Oldun

Tam Sarildim Sen Darildin! Cok Nazlanma Yar Usandim! Sen 1 Adim ben 1 Adim! Ortada 1 Yerde Bulusalim =)

uNutmadım sevgi sözcükLeRiNi ama uNutmuş gibi davRaNdım,SeNdeN başka hiç kimseye yakıştıRamadım!

aLayına qiDmein qenDinise qeLin !

bİR düş'Tüm kıRıLdım . . boşveRsEnE kİmİn umRundaImm xS

qördüqünü diiL hisséddikLériny annad ßana vé hissédémédikLérini..

Hayatımdan, o kadar çok şey geçti ki...
İnan en güzeli sendin ,, en özeli... <3

Sen benim aSqmdın ,, canımdan c0q sevdqm canımdın ! kaLbimi kıRdın canımı c0q acıttın bunu bana neden yapTın !?

SıradaKi şaRkı benimLe oLmaK isTeyen ama açıLamayan miLy0nLaRa geLsin !

Şimdi&#8230;Ne şarkılar ne satırlar dolusu cümleler..Hiçbiri iyi gelmiyor sensizliğime..

zannetmeki her susan konu$maktan acizdir ve kırıLan gurur ßir hiçtir...suskunLuktan anLıyorsan çok $ey anLatmı$tır..

“Seni Unutmak“ sadece lafta, sadece dilde var&#8230;

Tavan yaPan G.tLeriniz Zamanı GeLince Fena ineCeK ..

Seni tanıdıqımda SüsLü Bir Sokak köpeğiydin..SEwimLiliğine aldanıp,,gnLmde kulübe yabMama ramen evCilleşTiremedim Seni...haLa her Aldıqın Kokunun Peşine gidiyorsun !!

maDem Çok akıLLısın söLe ßakaLım ßir kaLße nasL iKi İnsan SığDırDın _??

Ya “ OnuRuM “ La GideRim ßu Aşktan, “ Ya Da Seni Severek, “ OnuRsuZ “ ca YaŞamaya Devam Ederim “

Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!!

Bilinmeyen diyarlarda yürüyorum. Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum...

» Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Düğün Gelir Bana!!! Sensizlikten Çok
Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Önce ALLAH Sonra Sen Benim İçin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!

aRtık aqLıycak Gözüm Yok Gidenlerin Arkasından Kalp Tarifsiz acıLar Çeker Ssebepsiz ayrılıkLardan Hayat Bir pLak Deil Tekrar Tekrar Başa Sarasın..

sanmakı sadece bır hevestı yada tutku..ve sanmakı gıdınce bıttı..sen sadece gıttın ben senı gıttıgındede sevdım..

dokunma bana(!)
''aşk''
bir kez daha
dokunma bana!!!...

"......Kaç kez gittim senden....."
......Kaç kez yine sana döndüm...."

küçükle küçük olurum büyükle büyük insana zaten insanım ama üzgünüm havlayan köpeğe köpek olupta havlamam!!!

adını alçak koydum kaçıp gittiğin için...
gidişinin adını ölüm koydum beni öldürüpte gittiğin için..
ve kendi adımı alçak koydum hala seni sevdiğim için...

bu kadar sevgisiz olucanı tahmin edemedim =/

InSanı En KoLay AğLatan SevgiLidir.En KoLay ALdatan doStLarıdır.Hayatta HiÇbir Şeye Güvenme Beyaz GüLün biLe GöLgeSi Siyahtır...!

Sensiz yapabiLrm sanıyordm ama yanıLmış içim ! daha qiTmek için aRkanı döneR dönmez herSeini özLedm ! ..

Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti

'ßir Kez 0Lsn qüldür yüzümü...Choq'mu sey istiorm Sadece sew ßeni(LL)

Oynanan Son Perdeydi Hersey Sona erdi SiL unut Beni
Kapattım o Perdeyi.

ßu haYatta Sénin qißi SahTéé

ASKI İÇİN AGLAMAYANLAR BEN SEVDIM DEMESIN..!!

Firar serßest ßende istemeyen çeKer qider

ZamaN MıyDı $HéNi ßHana qétiRén yHoq$a ßiR ß***ı$ MıyDı ßHéNi $HaNa a$ıq éDén. *?? (A)

asiqLar olumsuz derLer ! Her asqin Bir soNu wHar ! asiqLaR oLumsuz DerLer bisimKisi buRaya qDr !"

$imDi anLaDm néDén yüRéqTiR $éVqiLiniN yéRi. CüNqü Né zmN Dü$ün$Hém $HéNi $ım$ıCaq oLuR 0 aN Tam qaLßimiN üZéRi ..!

$öNmüyoR aTé$imiZ aMa aLév aLévDé yaNmıyoR , ayRıLq zoR aMa ßéRaßéRqénDé oLmuyoR.!

qüLü$LéRm vaRDı ßHéNim $Hén vaRqén ..!

qaLßimiN qaLßinLe FReqan$ı tutMaDı ßu a$qn aDRe$i yHoq üzqüNüm $oNuNa qeLDq ßu oyuNun iqinCi peRDe$i yHoq .. ! x))

yaRaLı yüReq ßaNa $éNin a$qıN qeReq $imDi oNunLa muDLusuN Demeq ..

VazqéC DiRéNmé qaLßim , VazqéC ßéqLémé , $é$iNi DuyaN yHoq ßo$uNa $itém etMé ..

aRtq né qözLéRm , né qüLü$m , né éLLéRm né Dé qaLßim $HéNin .. aRtq Hép$i ßHéNim .. !

CaN qıRıqLaRım yüRéqiMi qaNattı .! $HéN qittiqTéN $onRa . HayaT iqiYé ßöLünDü " $HénDéN önCé , $HénDén $onRa " !! ..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri