bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

TeKKeN Fun Club

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iNcußuS*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Tekken2den beri takip ediyorum.Tekken3'deki Jin gibi değil.Yani aşağı eğilip dönmesi yok.O comboyu yaptığımda süper canı indiriyordum.Ama Tekken5'de fazla iyi değilim.Teşekkürler.
Bugün Tekken5 oynadım.Kazuya ile 8. bölümde Heihachi ile dövüşüyor.Sanırsam 6 veya 7.adamda Heihachi'yi açmayı başardım:D

Son düzenleme:
benide al tekken fann

Bu arada Tekken5'te bir şey buldum.Tekken,Tekken2 ve Tekken3 var.Tekken'de 8 veya 9 tane karakter var:DHeihachi,Jin gibi karakterler yok.

Tekken 5'i bitirdim.Çok da uzun sürmedi 2 saat sürdü.En son Heihachi Mishima açıldı:)Devil Jin kilitliydi.Sonra Devil Jin'e özel bölümü bitirdim ve açıldı:)
http://www.turkmmo.com/turkmmo-anketler/44757-tekkende-en-sevdiginiz-karakter.html
TIKLAYIN VE EN SEVDİĞİNİZ TEKKEN KARAKTERİNİ OYLAYIN...

Son düzenleme:
Bu arada Tekken5'te bir şey buldum.Tekken,Tekken2 ve Tekken3 var.Tekken'de 8 veya 9 tane karakter var:DHeihachi,Jin gibi karakterler yok.

Tekken 5'i bitirdim.Çok da uzun sürmedi 2 saat sürdü.En son Heihachi Mishima açıldı:)Devil Jin kilitliydi.Sonra Devil Jin'e özel bölümü bitirdim ve açıldı:)
http://www.turkmmo.com/turkmmo-anketler/44757-tekkende-en-sevdiginiz-karakter.html
TIKLAYIN VE EN SEVDİĞİNİZ TEKKEN KARAKTERİNİ OYLAYIN...

eminmisin tekken 3 de jin ve heihachi var diye biliyorum hatda tekken 2 de devil bile var:)

iNcußuS*;104606' Alıntı:
eminmisin tekken 3 de jin ve heihachi var diye biliyorum hatda tekken 2 de devil bile var:)
Evet Tekken3'te dediklerin var.Ama Tekken5'te Heihachi kilitli .Sanırsam Devil Jin ile Devil farklı:)Şimdi oynayacağım seri Tekken4.Şu ana kadar hiç Tekken4 oynamadım ama Tekken6 dışındaki diğer serileri bitirdim:)
Bu arada Tekken6'ya başlamaya korkuyorum:DÇünkü internette araştırdım en son çıkan karakter ekranı kaplıyor:DEasy mode'de deneyeceğim:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri