- Konular
- 1,021
- Reaksiyon Skoru
- 191
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- -831
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Benide yazarmısın 

- Konular
- 972
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
imzamı görüyormusun, ekleeee...
Paul turnuvaya hem Law a yardım etmek hemde ünlü olmak için katılır. Paul turnuvada çok başarılı olur. Tekken 2 turnuvasında çok başarılı olur. Kumayı öldürür. (Tekken3 deki Kuma, Junior kumadır) Kazuya Mishima ile dövüşme hakkını kazanır. Ancak trafik kazası geçirmesi sağlanır ve Kazuya ile dövüşemez.
Paul turnuvaya hem Law a yardım etmek hemde ünlü olmak için katılır. Paul turnuvada çok başarılı olur. Tekken 2 turnuvasında çok başarılı olur. Kumayı öldürür. (Tekken3 deki Kuma, Junior kumadır) Kazuya Mishima ile dövüşme hakkını kazanır. Ancak trafik kazası geçirmesi sağlanır ve Kazuya ile dövüşemez.
- Konular
- 226
- Online süresi
- 10h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 71
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
Kendi Yazdıgın Şeyi Nasıl Unutursun•ErtugrulX•;87457' Alıntı:Kurallara uygun değil! 7 Resim 2 Userbar Olacak
En Az 7 Resim ve En az 2 UserBar Olaacak

- Konular
- 1,134
- Reaksiyon Skoru
- 158
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Yaz Benideee
- Konular
- 413
- Reaksiyon Skoru
- 71
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 145
- MmoLira
- -100
- DevLira
- 0
Herkez Yazılmıstır Aramıza Hoş Geldiniz...
Jinlende Çok rahat Yenmen lazım Yeterki Combaları Çok iyi bilmelisin Jinin Tekken 3 den sonra Jinin Mishiama Dövüs Sitli Degistikden Sonra Jin biraz olsun eski gücünde degil Tekken 4 de klasik Karete sitli ile karsimiza cikti öylede devam etiigi için bizi biraz yorabilir tabi sen tekken2 den beri takip ediyorsan Tekken sersini bunu bilirsin eger Tekken 5 basladiysan buna alisman zor olur
Ben böyle Birsey yazdıgımı hatirlamiyorum :S bu arada 7 resimle bütün karakterleri tanıtman zor olurdu daha çok tanıtamadıgım karakter var bunları ayri ayri mesajlarda yazsaydim hem flood yapmis olurudm hemde benim sitlim degil :S
Teşekkürler kanka.Ben Jin ile Jinpachi'yi zar zor yeniyorum.Ama Asuka'yı seçtiğimde çok rahat yeniyorum![]()
Jinlende Çok rahat Yenmen lazım Yeterki Combaları Çok iyi bilmelisin Jinin Tekken 3 den sonra Jinin Mishiama Dövüs Sitli Degistikden Sonra Jin biraz olsun eski gücünde degil Tekken 4 de klasik Karete sitli ile karsimiza cikti öylede devam etiigi için bizi biraz yorabilir tabi sen tekken2 den beri takip ediyorsan Tekken sersini bunu bilirsin eger Tekken 5 basladiysan buna alisman zor olur
®cRaLemRe®;89841' Alıntı:Kendi Yazdıgın Şeyi Nasıl UnutursunEn Az 7 Resim ve En az 2 UserBar Olaacak
![]()
![]()
Ben böyle Birsey yazdıgımı hatirlamiyorum :S bu arada 7 resimle bütün karakterleri tanıtman zor olurdu daha çok tanıtamadıgım karakter var bunları ayri ayri mesajlarda yazsaydim hem flood yapmis olurudm hemde benim sitlim degil :S
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)