xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

TeKKeN Fun Club

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iNcußuS*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benide yazarmısın :)

imzamı görüyormusun, ekleeee...
paul.jpg

Paul turnuvaya hem Law a yardım etmek hemde ünlü olmak için katılır. Paul turnuvada çok başarılı olur. Tekken 2 turnuvasında çok başarılı olur. Kumayı öldürür. (Tekken3 deki Kuma, Junior kumadır) Kazuya Mishima ile dövüşme hakkını kazanır. Ancak trafik kazası geçirmesi sağlanır ve Kazuya ile dövüşemez.

•ErtugrulX•;87457' Alıntı:
Kurallara uygun değil! 7 Resim 2 Userbar Olacak
Kendi Yazdıgın Şeyi Nasıl Unutursun :) En Az 7 Resim ve En az 2 UserBar Olaacak :) :rolleyes:

Herkez Yazılmıstır Aramıza Hoş Geldiniz...

Teşekkürler kanka.Ben Jin ile Jinpachi'yi zar zor yeniyorum.Ama Asuka'yı seçtiğimde çok rahat yeniyorum:)

Jinlende Çok rahat Yenmen lazım Yeterki Combaları Çok iyi bilmelisin Jinin Tekken 3 den sonra Jinin Mishiama Dövüs Sitli Degistikden Sonra Jin biraz olsun eski gücünde degil Tekken 4 de klasik Karete sitli ile karsimiza cikti öylede devam etiigi için bizi biraz yorabilir tabi sen tekken2 den beri takip ediyorsan Tekken sersini bunu bilirsin eger Tekken 5 basladiysan buna alisman zor olur

®cRaLemRe®;89841' Alıntı:
Kendi Yazdıgın Şeyi Nasıl Unutursun :) En Az 7 Resim ve En az 2 UserBar Olaacak :) :rolleyes:

Ben böyle Birsey yazdıgımı hatirlamiyorum :S bu arada 7 resimle bütün karakterleri tanıtman zor olurdu daha çok tanıtamadıgım karakter var bunları ayri ayri mesajlarda yazsaydim hem flood yapmis olurudm hemde benim sitlim degil :S

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri