Hocam bu iki sorun genelde aynı yerden çıkıyor.
Envantere düşen itemlerde süre görünmüyorsa büyük ihtimalle client'taki item_proto ile server'daki item_proto aynı değil. Süreli itemlerin süresi item oluşturulurken server tarafında socket0'a bitiş zamanı olarak yazılıyor, client da tooltipte bu süreyi gösterebilmek için kendi item_proto'sunda o itemin limit tipinin LIMIT_REAL_TIME (ya da kullandığınız süre tipi) olduğunu görmesi gerekiyor. Server protoya süre eklenip client proto güncellenmemişse ya da dump_proto ile çevirirken limit tipleri yanlış eşleşmişse süre hiç görünmez. Client item_proto'yu server ile aynı hale getirip tekrar paketleyin.
Server tarafını da kontrol edin. Serverınız no txt mi, yani item_proto'yu txt'den mi yoksa veritabanından (Navicat'tan gördüğünüz tablodan) mı okuyor ona bakın. Veritabanından okuyorsa txt'de yaptığınız düzeltmeler hiç devreye girmez, süreleri veritabanındaki item_proto tablosuna girmeniz gerekir. Sorunun server tarafında olup olmadığını anlamak için player.item tablosunda o itemin socket0 değerine bakın, orada bir zaman damgası yoksa item süresiz oluşuyordur.
Gaya markette 0 görünmesinin sebebi de şu: tooltip süreyi itemin socket0'ındaki bitiş zamanından hesaplıyor, markette duran item ise henüz oluşmadığı için socket0 boş geliyor, haliyle 0 yazıyor. Bunun için uitooltip.py'de market/gaya itemleri için socket0 boşsa süreyi item_proto'daki limit değerinden (item.GetLimit) gösterecek şekilde düzenleme yapmanız gerekiyor.
İyi forumlar..