Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Mob Scanner Alternatif

noindex

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
57506s
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
Başarım Puanı
7
TM Yaşı
2 Ay 20 Gün
MmoLira
285
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba, kendi çapımda kendime özel hile kodlaması yapmaya çalışıyorum. Bunun üzerine bir süredir çalışıyorum ve az da olsa bilgim var. Mob Scanner kısmını yeni yeni öğreniyorum. Örnek olarak aşağıya görsel bıraktım kendi pvp sunucum üzerinde testlerimi yapıyorum bu şekilde buldum mob kısmını doğru mu buldum pek bilmiyorum internette örneklerini pek göremedim. Her bir mob bi tane CInstanceBase içerisinde gözüküyor. 0'da ben varım, görselde 4 numarada Yabani Köpek var fakat ismi tam değil sebebini açıkçası bilmiyorum. Bazılarının içerisinde Stringler yok örnek pointer içinde pointer'a girmek zorunda kalıyorum. Aşağıdaki görsel normal bazen 1C içinde oluyor.

Bunun daha rahat bir alternatif yolu var mı? Wait DMG yapmak için ya da çevreye gelen oyuncuları vb yakalamak için alternatif böyle karmaşık bir ağaç sistemi olmayan bir yol varsa öğrenmek isterim.

1769705026573.png

localplayer icin deki alive var o kadar baska da ama entitylist verimli olmuyor metin2 de

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri