Merhaba. Unpack edilmesini istediğiniz oyunları yazabilir misiniz? İnceleyip denemeler yapmayı düşünüyorum. Yeni açılan oyunları pek takip etmiyorum ama unpack edilmeye değer şeyler olsun lütfen. çok fazla istek gelen oyunlara öncelik tanıyacağım.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Land Of Heroes2 <3
%100 katılıyorum müthiş guileri var tam hüpletmelik birde lycanlı officale yakın bir files de olur @TungaKesinlikle Lirin2
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Seviliyorsun.
özelden yazdığın sunucuyu unpack etmedim diye bu ofansifliğe gerek yok. birkaç gün forumdan uzak kalman belki seni sakinleştirir.konu sahibi bişe yapcağı yok üyeler yapıyo helal olsun beyler adamsnz
fazla istenilenleri görmek için biraz beklemeyi tercih etmiştim ama başka birisinin bu konuda girişimde bulunması beni de mutlu etti @gardiyan041 eline sağlık tekrardan.
onun konusuna da buradan gidebilirsiniz.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
açılmamış olanları da ben ele alacağım.
Merak edip inceledim sanırım nidavelir2 filesi aradıgınızı orada bulabilirsiniz hocamLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
karekter için Etiket atmıştım nidavelirde mevcut değil kralMerak edip inceledim sanırım nidavelir2 filesi aradıgınızı orada bulabilirsiniz hocam
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)