numan187 1
numan187
[DEV]AB 1
[DEV]AB
mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Altın Konu Tekken 8 İnceleme

Tekken 8 İnceleme

Tekken 8, Bandai Namco'nun köklü dövüş serisinin en yeni halkası olan üç boyutlu bir kavga oyunudur. Ocak 2024'te çıkan ve Unreal Engine 5 ile hazırlanan yapımda, Mishima ailesinin nesiller boyu süren husumeti doruğa çıkarken, otuzu aşkın dövüşçüden oluşan geniş bir kadroyla ringde kozları paylaşıyoruz.

Bu oyunun en büyük yeniliği "Heat" sistemi. Doğru anda devreye soktuğumuzda saldırılarımız güçleniyor ve bu sistem, oyunu sürekli agresif oynamaya teşvik ediyor.

1.jpg

Beni en çok etkileyen şey, oyunun yeni başlayanlara sunduğu kolaylıklar oldu. Özel bir kolay kontrol modu ve zengin eğitim seçenekleri, dövüş oyunlarından çekinenlerin bile rahatça öğrenmesini sağlıyor. Buna karşın ustalık tavanı hâlâ çok yüksek; deneyimli oyuncular derin sistemin tadını fazlasıyla çıkarabiliyor. Rollback netcode sayesinde çevrimiçi maçlar da oldukça akıcı. Tek başına oynamak isteyenler için hikâye modunun yanında adım adım ilerleyen bir Arcade Quest bölümü ve klasik Tekken Topu gibi keyifli ek modlar da mevcut.

2.jpg

çıkıştan sonra eklenen oyun içi mağaza ve bazı kozmetik satın alımlar, oyunun fiyatına rağmen gereksiz agresif duruyor. Hikâye modu da abartılı temposuyla herkese hitap etmeyebilir. Yine de görkemli grafikleri, akıcı dövüşü ve hem yeni hem eski oyuncuyu düşünen yapısıyla Tekken 8, türün şu anki en iyi temsilcilerinden biri. Dövüş oyunlarına ilgi duyan herkesin denemesi gereken bir yapım.

İyi Forumlar.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri