kardeşim neye göre yok allah aşkına boş boş konuşup durmayın girin inceleyin uyarlayın deerleyın konu paylaşmışız burda neden paylaşıyorsun kı dıyor yok yani boş yorum kasmanın herhangı bir manası veya gereği yok bakar çıkarsın kullanan arkadaşlar olur veya olmaz veya buradan yola çıkarak geliştirirlerRed banın şuan bir çözümü yok neye göre bunu paylaşıyorsunki ?
bu versiyonla giriş yap göreyim eski video ile atmakla olmuyor eskiden herkes giriyordu

ben bildiğimi iddia etmedim. 26.0.7'de zaten bu yapılıyordu. güncel olarak referans gösterdiğin video'ya ithafen yanıt verdim. yoksa yapabilen yapsın satabilen de satsın beni bağlamıyor.bilgin var ise güncelle identity çek uyarla dene bilgili arkadaş seni konu altına boşa dolanma bence
Eski video ile kullanıcıları yanıltıyorsunuz. Güncel bir videonuz varsa ekleyin ayrıca üsluba dikkat edin.kardeşim neye göre yok allah aşkına boş boş konuşup durmayın girin inceleyin uyarlayın deerleyın konu paylaşmışız burda neden paylaşıyorsun kı dıyor yok yani boş yorum kasmanın herhangı bir manası veya gereği yok bakar çıkarsın kullanan arkadaşlar olur veya olmaz veya buradan yola çıkarak geliştirirler
bende belirtmişim halıhazırda satışını yapanlara itafen paylaşım yaptım diye zatenben bildiğimi iddia etmedim. 26.0.7'de zaten bu yapılıyordu. güncel olarak referans gösterdiğin video'ya ithafen yanıt verdim. yoksa yapabilen yapsın satabilen de satsın beni bağlamıyor.
blackmask ile daha oncede konuştum satışını yaptıgı ıcın paylaşmamıştım