senin satışa çıkardıgın launcher zaten dırekt buradan alınma bilgim var lakin halihazırda ki memory tabanlı yazılımların hepsi aynı mantıgı kullanarak ılerlıyorlarBizler de farklı olarak direkt login kullanıyoruz buradaki konudan da yararlandık ancak red ban hesaplara erişim artık mümkün değil. Bilginiz olsun.
Benim satışa çıkardığım Launcher'ın uzaktan yakından buradakiyle alakası yok bilginiz yok belli ki. İlk videodaki paylaşımım da GF Client üzerine injection yapmaktı daha sonradan C++'ya çevirdim. Mantığı buna benziyordu evet. Ancak @MazeretimVar ile birlikte geliştirdik ilk başta. İkinci Direkt Login sistemini de sağolsun @bytesoftware geliştirdi. Kendisine sorailirsiniz GFClientless olarak mı geliştirildiğini. Kastettiğiniz Memory tabanların hepsi direkt login kullanıyordu ve bazıları red ban bypass yapıyordu. Şu an red ban bypass olayına henüz çözüm bulunamadığı için halen daha direkt login kullanılıyor. Sizin bahsettiğiniz sistem ve konuda paylaştığınız GFClientless yöntemi tam olarak bu oluyor zaten.senin satışa çıkardıgın launcher zaten dırekt buradan alınma bilgim var lakin halihazırda ki memory tabanlı yazılımların hepsi aynı mantıgı kullanarak ılerlıyorlar
Son düzenleme:
kazım red banlı hesap thincode vermez istediğin kadar zorla ister blackbox boş yolla ister dolu yolla. red bansız hesaplara giriş yapabilirsin bu yöntemle yani adam haklı sen sourceyi bile derleyip teste sokmamışsındır eminim ki ondan rahat konuşuyorsun bu kadar böyle...
test etmesem neden paylaşıyım salak mıyım ben ?kazım red banlı hesap thincode vermez istediğin kadar zorla ister blackbox boş yolla ister dolu yolla. red bansız hesaplara giriş yapabilirsin bu yöntemle yani adam haklı sen sourceyi bile derleyip teste sokmamışsındır eminim ki ondan rahat konuşuyorsun bu kadar böyle...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Source indirip incelersen dll injection mantıgı da mevcut ister launcher ister injection taaki sen ilk video paylaşımında zaten dll ile yaptın sonrasında launcher tarafına geçtin discord'dan ben senınle ileşime geçmiştim zaten paylaşacağım diye satışını yaptıgın için yapmadım suan paylaşma gereksinimi duydum.Benim satışa çıkardığım Launcher'ın uzaktan yakından buradakiyle alakası yok bilginiz yok belli ki. İlk videodaki paylaşımım da GF Client üzerine injection yapmaktı daha sonradan C++'ya çevirdim. Mantığı buna benziyordu evet. Ancak @MazeretimVar ile birlikte geliştirdik ilk başta. İkinci Direkt Login sistemini de sağolsun @bytesoftware geliştirdi. Kendisine sorailirsiniz GFClientless olarak mı geliştirildiğini. Kastettiğiniz Memory tabanların hepsi direkt login kullanıyordu ve bazıları red ban bypass yapıyordu. Şu an red ban bypass olayına henüz çözüm bulunamadığı için halen daha direkt login kullanılıyor. Sizin bahsettiğiniz sistem ve konuda paylaştığınız GFClientless yöntemi tam olarak bu oluyor zaten.