Benim projem içerisinden paylaşayım. İçerisinde GFClientless ile ilgili herhangi bir satır bile bulamazsınız tamamen kendim yapay zeka ile geliştirdim. Daha sonra üzerine geliştirmeler yaptık. Altta Ekran Görüntülerini görebilirsiniz.Source indirip incelersen dll injection mantıgı da mevcut ister launcher ister injection taaki sen ilk video paylaşımında zaten dll ile yaptın sonrasında launcher tarafına geçtin discord'dan ben senınle ileşime geçmiştim zaten paylaşacağım diye satışını yaptıgın için yapmadım suan paylaşma gereksinimi duydum.
versiyon 26.0.7test etmesem neden paylaşıyım salak mıyım ben ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
güncel versiyonla da bekliyoruz.mantık tamamen aynı dıye belırttım zaten ben oradaBenim projem içerisinden paylaşayım. İçerisinde GFClientless ile ilgili herhangi bir satır bile bulamazsınız tamamen kendim yapay zeka ile geliştirdim. Daha sonra üzerine geliştirmeler yaptık. Altta Ekran Görüntülerini görebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 184045
Ekli dosyayı görüntüle 184048
bilgin var ise güncelle identity çek uyarla dene bilgili arkadaş seni konu altına boşa dolanma benceversiyon 26.0.7güncel versiyonla da bekliyoruz.