Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Azıcık kafanız çalışsa siteyi kıyaslayıp gerçeği görebilirsiniz. Korumayı geliştirmeye ilk başladığımda aklımda farklı bir isim vardı. Proje tamamlanınca aynı ismi kullanan başka bir koruma olduğunu fark ettim. Bunun üzerine ismi değiştirip farklı bir isim belirledim. Eski isimden kalan birkaç yazı veya kalıntı olabilir, bunun benim için bir önemi yok.
Asıl mesele şu ki sizler açık veya kusur bulmak için gelip bir şey bulamayınca elde kalan bu tarz önemsiz detaylara sarılıp karalama yapmaya çalışıyorsunuz. Ama ben burada başkası bir şey söyledi diye arkasını araştırmadan birine laf atacak biri değilim. Madem "kanıt" adı altında karalama yapmak sallamak serbest, ben de sana gerçek kanıt nasıl sunulur göstereyim.
Bahsi geçen koruma client taraflı, benim korumam ise server taraflı. Herkesi kendin gibi lamer sanıyorsun galiba. Sitedeki ürünler vitrinden ibaret. Ekleme ücretiyle, kimseye ait olmayan basit sistemleri ekliyorum. Biri sana bunlardan bir sistem söylese "Ben bunu yapmam demezsin ya 2katı fiyata eklersin ya da eklemeden yarıda bırakırsın sonra burda kelime oyunu yaparsın yok site ürünleri bilmem ne varsa istediğin parasını verceğim yeterki şunu yap bana dediğin yazılımla alakalı işlem gönder gelsin senin gibi boş vaktim yok hava atmaya da ihtiyacım yok her ay farklı alt yapıya geçip batırıp çıkıyorsun burda bana laf cambazlığı yapıyorsun.
Ben gerektiğinde iade yapmasını da bilirim. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Oyun içindeki karakterden ibaret değil hayat bu forumda gerçek karakter sahibi, kişilikli insanlar da var. İyi seyirler canım varsa karalama yapacağın cürütmemi istediğin olay varsa başka gelirim cevabını alırsın senin gibi 7-24 pc başında değilim anlık cevap veremem kusuruma bakma artık. İyi forumlar sana Türkişh Martysama
sende gerçekten kafa yok Siz daha piyasada yokken burada takılan bir çok arkadaşın parodi hesabı olurdu. o zamanlar eğlence amaçlı min 10ar hesap açardık alttaki resimdeki gibi Fakat senin gibi yeni elemanlar sen olsun unuttum2026 denilen eleman olsun bunu bu kadar ciddiye almışsınız ki kafayı yemişsiniz resmen Çaycı hüseyinin Sadettin Teksoyun forumda işi ne martysama0135 forumda işi ne hepsi o dönem eğlence amaçlı açılan parodi isimlerdi sizin gibi yeni nesiller bilmezler o zamanın eğlencesini. biz burada bu tartışmayı yaparken siz birilerine ağlıyordunuz bize bilgisayar alın diye eminim. Geç sor adminlere isim değişikliğim hesap açılışından kaç gün sonra yapıldı diye. utanma sor
Eski hesaplarımız halen duruyor alttaki resimdeki gibi siz nerden bilecektiniz o zaman metin2 mi bilirdiniz
Ek olarak bak eğlence amacıyla yaptıgımızın kanıtı profilime gelirlerdi tanıdıklarıma zaten ismiyle hitap ederdim anlasınlar diye hacım siz bunlarla kafanızı doldurmayın zaten zorla çalışıyor bide buna yormayın git bearac sitesi felan çal boşver bu işleri ağır ve eski gelir sana
Son düzenleme:
Metin2 altyapısı satan sayılı adamlardan birinin nickini bilerek alıyorsun, sonra da "şaka amaçlıydı " diyorsun. Ben ise tamamen kendi bulduğum bir ismi kullandım. Giriş ekranında eski bulduğum isimden kalıntı kalmış, normalde kimsenin görmediği bir yazı var diye buna hırsızlık diyeceksin. 
Ağlayacaksan millete salça olmayacaksın. Hayatında metin2 dışında bir uğraşı olmayan, onu da doğru düzgün beceremeyip kendini yazılımcı sanan tayfadan öğüt alacak değilim. Milletin işine burnunu sokmadığın sürece ben de sana bir şey demem. Senin gibi boş vaktim de yok, sabahtan akşama kadar forumda senle tartışmak için yazmadım o yazıları sana işine bak işin yoksa yine "ŞAKA AMAÇLI" işler yapma ama o zamanlar ucu nereye gider diye hesap edememişsin belli şimdi büyüdün aradan 5 sene geçmiş dikkatli ve amacına düzgün kullan formu.
Bu arada Hakan'la da zamanında ilk ben tartıştım, benimle alakası olmayan doğru bildiğim şeyleri söyledim sonra benim kanallarıma telif attırmış felan. Sen ise kendi çevrene yada ucu sana dokununca karşılık verecek kadar adamsın başkasına ne olmuş umursamazsın. Biraz omurgalı ol.
Adam hata yaptıysa cezasını almış. Forum da gerekeni yapmış. Benim için konu kapanmıştır. Başka hesap açıp insanları kandırmadığı, satış konusu açmadığı yada ben açıkca buyum diye kendini öven gösteren işler yapmadığı sürece bu forumu kullanmasında bir sakınca görmüyorum. Zaten forum kuralları da buna izin veriyor. Senin bile aynı forumda 10 larca hesabın varken, başkasının 2-3 hesap açmasına laf etmen ayrı bir olay. Neyse martysama görüşürüz sonra. İyi forumlar sana vaktim olsa da bol bol konuşsak senle ama başka zaman artık benle ilgili kötü dünşüncelerini karalamalarını biriktir konu aç komple bu sefer ses kayıtlı görüntülü video çekeceğim o zaman sana.

Ağlayacaksan millete salça olmayacaksın. Hayatında metin2 dışında bir uğraşı olmayan, onu da doğru düzgün beceremeyip kendini yazılımcı sanan tayfadan öğüt alacak değilim. Milletin işine burnunu sokmadığın sürece ben de sana bir şey demem. Senin gibi boş vaktim de yok, sabahtan akşama kadar forumda senle tartışmak için yazmadım o yazıları sana işine bak işin yoksa yine "ŞAKA AMAÇLI" işler yapma ama o zamanlar ucu nereye gider diye hesap edememişsin belli şimdi büyüdün aradan 5 sene geçmiş dikkatli ve amacına düzgün kullan formu.
Bu arada Hakan'la da zamanında ilk ben tartıştım, benimle alakası olmayan doğru bildiğim şeyleri söyledim sonra benim kanallarıma telif attırmış felan. Sen ise kendi çevrene yada ucu sana dokununca karşılık verecek kadar adamsın başkasına ne olmuş umursamazsın. Biraz omurgalı ol.
Adam hata yaptıysa cezasını almış. Forum da gerekeni yapmış. Benim için konu kapanmıştır. Başka hesap açıp insanları kandırmadığı, satış konusu açmadığı yada ben açıkca buyum diye kendini öven gösteren işler yapmadığı sürece bu forumu kullanmasında bir sakınca görmüyorum. Zaten forum kuralları da buna izin veriyor. Senin bile aynı forumda 10 larca hesabın varken, başkasının 2-3 hesap açmasına laf etmen ayrı bir olay. Neyse martysama görüşürüz sonra. İyi forumlar sana vaktim olsa da bol bol konuşsak senle ama başka zaman artık benle ilgili kötü dünşüncelerini karalamalarını biriktir konu aç komple bu sefer ses kayıtlı görüntülü video çekeceğim o zaman sana.
Şaka şaka kızma hemen bizde şaka yapabiliyoruz bazen.
Son düzenleme:
Canım isterse yine gider Fake açabilirim buna kimse karışamaz keyfimin kahyası değilsinMetin2 altyapısı satan sayılı adamlardan birinin nickini bilerek alıyorsun, sonra da "şaka amaçlıydı " diyorsun. Ben ise tamamen kendi bulduğum bir ismi kullandım. Giriş ekranında eski bulduğum isimden kalıntı kalmış, normalde kimsenin görmediği bir yazı var diye buna hırsızlık diyeceksin.
Şaka şaka kızma hemen bizde şaka yapabiliyoruz bazen.
Kendi isminle forum hesabı açmaktan acizsin bir çoğunuz öyle kendi isminizi koyamıyorken gelip benim nickime vır vır çene çalıp laf edemezsin önce git isminle hesap aç gel ondan sonra nick konusunu tartışabilirsin belki canım isterse.
Kafan çalışsa attığım sslerden olayın ne olduğunu kavrayabilirdin siz yeni nesil ne bilecek ki paronayaklıgı bırak işine bak karşındaki adam dünkü eleman değil forumda bulaşılmaması gerekenler listesinde 1. Sıradayımdır emin ol haddini ona göre bil yazarken 2-3 sefer düşün sana cevap verdiğim için bile kendini şansı hissetmelisin yarın bir gün çevrendeki yeni elemanlara hava atarsın mcyk cevap verdi bana diye.
Hakan Bozkurt senin gibi dolandırıcılıkdan ban yiyip foruma girmem diyip ilgi manyagı olduğun için zıplayıp gelen birisin dolandırıcısın bunu gerek burada gerek farklı platformlarda dile getireceğim
Farklı bir hesaba bürünüp satış yapmaya çalıştıgınızıda biliyorum incelemede oda bildirdim onuda beni konuşmaya devam et sen metin2 ne bilmezken biz buralarda goygoy yapıyorduk 10-12 sene önce
Farklı bir hesaba bürünüp satış yapmaya çalıştıgınızıda biliyorum incelemede oda bildirdim onuda beni konuşmaya devam et sen metin2 ne bilmezken biz buralarda goygoy yapıyorduk 10-12 sene önce
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)