Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Hakan Bozkurt senin gibi dolandırıcılıkdan ban yiyip foruma girmem diyip ilgi manyagı olduğun için zıplayıp gelen birisin dolandırıcısın bunu gerek burada gerek farklı platformlarda dile getireceğim
Farklı bir hesaba bürünüp satış yapmaya çalıştıgınızıda biliyorum incelemede oda bildirdim onuda beni konuşmaya devam et sen metin2 ne bilmezken biz buralarda goygoy yapıyorduk 10-12 sene önce
mucidsin be memo reis
satmak için sanki foruma gerek yok gibi
O yüzden her resime bağlantı ekliyordun kendi yapmacık sitene yönlendirmek için değil mi
Senin yürüdüğün yollarda bizim ayak izimiz var Hakan Bozkurt Yani Dolandırıcılıkdan Banlanan Hexe demeliydim
Senin yürüdüğün yollarda bizim ayak izimiz var Hakan Bozkurt Yani Dolandırıcılıkdan Banlanan Hexe demeliydim
mucidsin be memo reis
satmak için sanki foruma gerek yok gibi
Ekli dosyayı görüntüle 183198
Ekli dosyayı görüntüle 183205
walla mehmet inşallah iyileşirsin şuraya bütün herşeyi koyacağım ama gidip cimer e özel bilgilerimi paylaştı şikayetiyle yazmandan korkuyorum,O yüzden her resime bağlantı ekliyordun kendi yapmacık sitene yönlendirmek için değil mi
160k ya adama dosyaları satıyorsun benim ise olayla ilgim bile yok , daha sonra adama tonla sistem aldırıyorsun kendin ne işe yarıyorsun bilinmiyor, sürekli yalvarıyordun hocam hocam hocam diye suç bende gerçi yüz verdim sana.
github ve windows server bilmiyordun githuba .ova dosyasını pushluyorsun , güncelleme vermek için ova yedeği alıyorsun tüm source yedeği alıyorsun sonra da ahkam kesiyorsun.. benim tavrım net günümüzde artık ekran paylaşımlı platformlar var , 2 satır kod yaz eşşek gibi anıracağım.
dolandırdığın adamın çalıştığı hastaneye bu kaçak böbrek satıyor hastaların bilgilerini sızdırıyor diye mail atıyorsun

navicat yapımı konusuna ise hiç girmiyorum rezilsin çünkü sağı solu fışfışlamayı çok seviyorsun insanların arkasından iş çevirmeyi çok iyi yapıyorsun
wallahi de billahi de şeytan senin önünde diz çöker.
Son düzenleme:
Dönüp dönüp aynı konular kaçak iddia işine girdin Denizli emniyetine verdim seni akıllanmamışsın bahsettiğin eleman hasta bilgilerini sızdırıyordu mesleğine ihanet ediyordu oda o yüzden verildi element uydurma yani.
Dolandırıcı olduğunu yerli yabancı herkes biliyor senin her forumda banlandın
eskilerin adamı olduğum için Github kullanmayı pek tercih etmem eski yöntemlerle yedeğimi alırım sen kullan Github
Ensendeyim dolandırıcılara lamerlere yer yok satış yok
Dolandırıcı olduğunu yerli yabancı herkes biliyor senin her forumda banlandın
eskilerin adamı olduğum için Github kullanmayı pek tercih etmem eski yöntemlerle yedeğimi alırım sen kullan Github
Ensendeyim dolandırıcılara lamerlere yer yok satış yok
walla mehmet inşallah iyileşirsin şuraya bütün herşeyi koyacağım ama gidip cimer e özel bilgilerimi paylaştı şikayetiyle yazmandan korkuyorum,
160k ya adama dosyaları satıyorsun benim ise olayla ilgim bile yok , daha sonra adama tonla sistem aldırıyorsun kendin ne işe yarıyorsun bilinmiyor, sürekli yalvarıyordun hocam hocam hocam diye suç bende gerçi yüz verdim sana.
github ve windows server bilmiyordun githuba .ova dosyasını pushluyorsun , güncelleme vermek için ova yedeği alıyorsun tüm source yedeği alıyorsun sonra da ahkam kesiyorsun.. benim tavrım net günümüzde artık ekran paylaşımlı platformlar var , 2 satır kod yaz eşşek gibi anıracağım.
dolandırdığın adamın çalıştığı hastaneye bu kaçak böbrek satıyor hastaların bilgilerini sızdırıyor diye mail atıyorsun
navicat yapımı konusuna ise hiç girmiyorum rezilsin çünkü sağı solu fışfışlamayı çok seviyorsun insanların arkasından iş çevirmeyi çok iyi yapıyorsun
wallahi de billahi de şeytan senin önünde diz çöker.
Ekli dosyayı görüntüle 183211
Ekli dosyayı görüntüle 183212
sinir etmek için mi diyor bilgisizlikten mi bilmiyorum kaçak iddaa dediği şey şu :
ben halen bekliyorum ne zaman gelip alacaklar ? yoksa şikayetin spamamı düştü ne oldu
bak şeytan önünde diz çöker çünkü sen çok büyük şizofrensin adamın sana wp den attığı işteyim iğne yapacağım diye attığı görselleri filan alıp çalıştığı hastaneye bu kaçak böbrek satıyor hasta bilgilerini satıyor diyebilecek kadar konuyu kendine yontacak kadar arsızsın aklın başına gelir ama iş işten geçer çok pişman olursun
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ben halen bekliyorum ne zaman gelip alacaklar ? yoksa şikayetin spamamı düştü ne oldu
bak şeytan önünde diz çöker çünkü sen çok büyük şizofrensin adamın sana wp den attığı işteyim iğne yapacağım diye attığı görselleri filan alıp çalıştığı hastaneye bu kaçak böbrek satıyor hasta bilgilerini satıyor diyebilecek kadar konuyu kendine yontacak kadar arsızsın aklın başına gelir ama iş işten geçer çok pişman olursun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 3, Misafir: 0)