Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Yaw bir konuyu tartıştığım elemanın seviyeye bak çıldırırsın beğenmiyorsan bu topluluğu defol diyorum cevap vermiyorsunsen bi bukelemonluğu bırak.biraz doğru ol
hiç apikoya katılacağım aklımın ucundan geçmezdi ama doğru söylüyor ;sen bi bukelemonluğu bırak.biraz doğru ol
firavun hırsızaYaw bir konuyu tartıştığım elemanın seviyeye bak çıldırırsın beğenmiyorsan bu topluluğu defol diyorum cevap vermiyorsun
ali firavun hirsıza yardım eden.cevap veremeyen başka şeylerde hakli olduğunu idda edene bukelemun denir sen yani
Sen onu bunu bırakda dolandırıcı hexe olarak nasıl her forumda banlanmayı başardın
hiç apikoya katılacağım aklımın ucundan geçmezdi ama doğru söylüyor ;
Ekli dosyayı görüntüle 183152
Ekli dosyayı görüntüle 183153
Ekli dosyayı görüntüle 183154
Ekli dosyayı görüntüle 183155
Yazma çeşidine baksana 20. Yüzyıldan uzak hayatında ilk defa teknoloji ile tanışan birisi gibi yazıyorsun seninle tartışılmazfiravun hırsıza
ali firavun hirsıza yardım eden.cevap veremeyen başka şeylerde hakli olduğunu idda edene bukelemun denir sen yani
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)