Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Move boost hilesinde nerede sorun yaşıyorsun?
Sendchracterstate yolluyor ya koşarken moblar render olsun diye ben yürürken ilerisi render olmuyor sadece oldugum konum oluyor ve karakter animasyonunu naısl kilitlerimMove boost hilesinde nerede sorun yaşıyorsun?
Discord adresim : 2gsm
Eklersen daha rahat konuşabiliriz
senin istediğin range wait ayarları değil ki senin istediğin daha hızlı render almak. az önce fps diye bahsettiğim şey buna yakın belki de aynı şeydir, hangi fonksiyon burayı kontrol ediyor bilmiyorum oyunu dumplayarak hangi fonksiyon kontrol ediyor diye bakıp devamını getir. tek seferde yüzlerce mob öldürmeye çalışma range wait ile, sadece 7-10 mob'a vur gerisini move boost ve render ile yap. animasyon devredışı bırakmayı da yine CRaceMotionData içerisinden yürüme adresini bulup değerini 0 yap olduğu yerde sabit gider.Sendchracterstate yolluyor ya koşarken moblar render olsun diye ben yürürken ilerisi render olmuyor sadece oldugum konum oluyor ve karakter animasyonunu naısl kilitlerim
Discord adresim : 2gsm
Eklersen daha rahat konuşabiliriz
discord'da neredeyse hiç aktif değilim buradan daha hızlı yanıt alırsın benden ama ne olur ne olmaz diye yine vereyim.
Discord: sqitut
normalde range yaptım 100 moba kadar hızlı vurabiliyor oyundan atmadan 15-20 dk durabiliyorum ama tam stabil değil m2heat gibi o çok stabil benimki vuruş kaçırıyor o kaçırmıyorsenin istediğin range wait ayarları değil ki senin istediğin daha hızlı render almak. az önce fps diye bahsettiğim şey buna yakın belki de aynı şeydir, hangi fonksiyon burayı kontrol ediyor bilmiyorum oyunu dumplayarak hangi fonksiyon kontrol ediyor diye bakıp devamını getir. tek seferde yüzlerce mob öldürmeye çalışma range wait ile, sadece 7-10 mob'a vur gerisini move boost ve render ile yap. animasyon devredışı bırakmayı da yine CRaceMotionData içerisinden yürüme adresini bulup değerini 0 yap olduğu yerde sabit gider.
discord'da neredeyse hiç aktif değilim buradan daha hızlı yanıt alırsın benden ama ne olur ne olmaz diye yine vereyim.
Discord: sqitut
send battle attack'ın bir sınırı var herkes o sınırda kullanır, bahsettiğin m2heat farklı yöntemle yapıyordur ısrarla range wait damage'yi zorlamaya gerek yok. en başta da dediğim gibi oyunun fps ne kadar yüksek olursa o kadar çok hit girer, sanırım oyunun render süresini hızlandırarak yapıyorlar.normalde range yaptım 100 moba kadar hızlı vurabiliyor oyundan atmadan 15-20 dk durabiliyorum ama tam stabil değil m2heat gibi o çok stabil benimki vuruş kaçırıyor o kaçırmıyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)