kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek Range bot İçin İnce Ayar Gerekli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FogoIsSomeOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 275

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhabalar iyi akşamlar hayırlı günler ben bir süredir range bot yapmaya çalışıyorum sorunsuz bir şekilde 100 moba kadar aynı anda vurabiliyor bazen sunucudan kick yiyorum bazen yemiyorum bunu çözemedim paket sırasında bir sorun oldugunu düşünmüyorum yani doğru şekilde gidiyor diye düşünüyorum ama bilemiyorum da hiç sunucudan atmadan range açık kalmasını istiyorum ufak ince detay kaldı bilen kişiler nasıl yapacagımı yazabilirse çok sevinirim.

Ayrıca da speed boostda karakterin animasyonunu nasıl sıfırlarım dondururum bilenler bunu da yazarsa sevinirim iyi günler

Ulaşmak isteyenlere discord adresim: 2gsm

Arkadaşlar merhabalar iyi akşamlar hayırlı günler ben bir süredir range bot yapmaya çalışıyorum sorunsuz bir şekilde 100 moba kadar aynı anda vurabiliyor bazen sunucudan kick yiyorum bazen yemiyorum bunu çözemedim paket sırasında bir sorun oldugunu düşünmüyorum yani doğru şekilde gidiyor diye düşünüyorum ama bilemiyorum da hiç sunucudan atmadan range açık kalmasını istiyorum ufak ince detay kaldı bilen kişiler nasıl yapacagımı yazabilirse çok sevinirim.

Ayrıca da speed boostda karakterin animasyonunu nasıl sıfırlarım dondururum bilenler bunu da yazarsa sevinirim iyi günler

Ulaşmak isteyenlere discord adresim: 2gsm
Kick yeme sebebin paketlerin çok seri şekilde sunucuya yollanması ve sunucudan düşmen paket düzenlemesi yapman gerekiyor ve hangi sunucuda denıyorsun gf mi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri