Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ya kick yiyorum sürekli olmasada ben hiç yememek istiyorum sadece
Paketler GF de filtreleniyor o yüzden sleep oranları bir tık sıkıntı yüksek değer girmen lazım
m2heat e baktıgım zaman hem çok iyi seri vurup hem de atılmıyorPaketler GF de filtreleniyor o yüzden sleep oranları bir tık sıkıntı yüksek değer girmen lazım
botlarıma up vermiyorum uzun zamandır bakmak lazımm2heat e baktıgım zaman hem çok iyi seri vurup hem de atılmıyor
discord ekler misin "2gsm" kullanıcı adımbotlarıma up vermiyorum uzun zamandır bakmak lazım
internal ve external olarak hız farkı mutlaka olur eğer external yapıyorsan çok takma, hız olarak da ninja bıçakçı:180ms diğer tüm karakterler 220ms yap, aynı anda maksimum 7 mob'a vuracak şekilde sınırla ve range ayarını 2000 yap. bu ayarlarla oyundan düşmen mümkün değil. illa ekstrem şeyler istiyorum dersen de oyunun FPS değeriyle oynamalısın, hangi fonksiyon bu değeri saklıyor bilmiyorum hiç incelemedim ama bunu bulup oyunu da akıcı hale getirirsen daha çok vuruş girer, örnek verecek olursak her karede 1 vuruş giriyor diyelim, oyun 60fps ile sınırlıysa saniyede 60 kez vurursun bunun bir de gf taraflı filtrelemesi var 60 vuruştan geriye 3-5 vuruş kalıyor, oyunun fps değerini yükseltebilirsen ki bunun mümkün olduğunu düşünüyorum o zaman da 120fps yaptığını varsayarsak saniyede 3-5 yerine 6-10 vuruş girer. daha da ekstrem şeyler istiyorum dersen de oyundaki ninja zehir bulutu skill'ini CRaceMotionData kısmından düzenleyip skill'in başlangıç ve bitiş sürelerine müdahale edip hit delay'ını düşürüp vurdurabilirsin, GF'de olur mu bilmiyorum hiç denemedim tamamen mantık üzerinden anlatıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)