Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

M2Reference Offline Shop + P2P Private Search | Modern

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

M2Reference Offline Shop Modern

gwo68bv.png

M2Reference Offline Shop sistemi + P2P Private Search, hiçbir hazır offline shop altyapısı temel alınmadan tamamen sıfırdan geliştirilmiştir. Modern C++20/26 standartlarına uygun, P2P destekli, yüksek performans ve güvenlik odaklı özel bir mimariyle hazırlanmıştır. Amaç; yoğun oyuncu trafiğinde bile hızlı, stabil ve güvenilir bir pazar deneyimi sunmaktır. 7 Farklı UI renk teması mevcuttur. Full p2p 'dir, itemshop ve private search istediğiniz ch den yönetilebilir.

Versiyon : 3.4.2 Release

brown_ui.png

Screenshot_184.png

ENABLE_M2REFERENCE_OFFLINE_SHOP
CPP ve Python tarafı full ve tek bir makro altındadır. Ek bir sisteme ihtiyacı yoktur runtime için.

Won sistemi hakkında : ENABLE_CHEQUE_SYSTEM
Won sistemi ile uyumludur %100 olarak, sizde won yok ise otomatik ui deploy olur sorunsuz bir şekilde.

Dragon Soul sistemi hakkında : ENABLE_DRAGON_SOUL_SYSTEM
Eğer makro aktif ise ui lerde simya aktif olacaktır, sizde yok ise otomatik ui deploy olur sorunsuz bir şekilde.

Lycan-Wolfman hakkında : ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER
Sistemler Lycan destekler makro aktif değil ise, otomatik ui deploy olur sorunsuz bir şekilde.

Kuşak sistemi hakkında : ENABLE_ACCE_COSTUME_SYSTEM
Kuşak destekler, eğer sizde makro aktif değil ise, otomatik ui deploy olur sorunsuz bir şekilde.

İtem parlama efekti hakkında : ENABLE_HIGHLIGHT_NEW_ITEM
Eğer bu sistem sizde ekliyse parlama noktalarında efekt kullanılır aktif değil ise, sorun yok bunsuz çalışır.

Temalar tek py dosyasından değişken üzerinden değişir. Kendi renk paletinizi kolayca ekleyebilir veya düzenleyebilirsiniz.

t1wgjze.png

1akbbis.png
8wzyr79.png
2jqi6h3.png
7vdp5t6.png
pxh5q9x.png
esmqiyr.png
cmgdto4.png
Buton ile gösterimi değiştirebilirsiniz.

Tanıtım
Tanıtım

Pazarı oluşturacağınız mapler server tarafından yönetilir ister 1 harita ister çoklu haritaya izin verebilirsiniz. Varsayılan olarak 1. ve 2. köyler eklendi. Bu maplerin dışında pazar oluşmaz ve update ile entity taşınmaz.
C++:
static const long s_alM2RefOffShopAllowedOpenMapList[] =
{
    1,
    3,
    21,
    23,
    41,
    43,
};
Tanıtım

Checkbox işaretlenirse o item json tarafından eklenen fiyatı kayıt edilir, myshop üzerinde 'price memory' üzerinden fiyat hafızası güncellenebilir. Sadece aynı vnum, aynı efsun değerlerine sahip itemler hızlı eklenebilir eğer kayıt edildiyse.
Tanıtım

Myshop ta iteme, CTRL + Right Click ile tıklanırsa edit ui açılır, checkbox seçilirse ekli aynı tüm itemlerin fiyatı güncellenebilir.
Tanıtım

Birisi sizin itemlerinizi alırsa ikon ve satış sayısı bildirimi gelir, oyunda değilseniz bile girdiğinizde gelir.

Fiyat ve İletişim

600USD -
TR arkadaşlara iltimas var, TL üzerinden fiyat almak için iletişime geçebilirsiniz.
Sistem eklenmesi için destek yoktur, ek ilave ücret ile full kaynak erişimi verilirse eklenir +100 USD
Test server için iletişime geçebilirsiniz.

Not: Martysama 5.9 dx9ex üzerine kurulmuştur, bu şekilde almak isteyen iletişime geçebilir.

DC : m2reference

Güncellemeler:

Screenshot_201.png
Screenshot_202.png

Son düzenleme:
Güncellendi: Ortalama Fiyat Entegrasyonu

Ortalama fiyat entegrasyonu iyi bir algoritma ile kuruldu, kötü piyasa etkilemek isteyen oyunculara karşı önlemler alındı.

Screenshot_202.png

Güncellendi: Vergi sistemi eklendi makroya bağlı

ENABLE_M2REFERENCE_SHOP_TAX_SYSTEM
M2REFERENCE_SHOP_TAX_PERCENT 3

İster aktif ister pasif kullanılabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri