HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba ismimin hiç bir konuda veya kavgada geçmesini istemiyorum. kimseyle bir derdim yok ha varsa kardeş dost dediklerimiz günde 24 saat varsa 30 saat zaman geçirdiklerimiz, senelerimizi verdiklerimizin, sadece yanımızda çıkar için olduklarını anlayınca ilk işim zaten hayatımdan çıkarmak oldu, kimsenin ne kazandığı, ne yaptığı gram umrumda değil, gidin hayatınızı yaşayın kim napıyorsa kendine yapsın, var isterimki herkes zengin mutlu olsun hiç bir şeyde gözüm yok, herkesin kendi emeği warezde olsa veya başka bişeyde olsa herkes emek vermiştir. tekrar söylüyorum ismim veya başka bişeyim hiç bir konuda geçmesin beni kavgalarınıza alet etmeyin.
iyi forumlar.
iyi forumlar.
Çok aciz bir insansın yapay zekaya kod yazdır konumdanda derhal uzaklaş ezik ucubenasılda kuduruyo askjlfhaskdhkasjdas kudur la sinirden klavyeni ısır ben ömrümde hayatımda hiç bişey başaramadım low level bir herifim diye
Evet kankam, ama warez değilUranus v3 versiyon

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)