- Konular
- 118
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 598
- Altın Konu
- 14
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 791
- DevLira
- 21
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sunucu Hakkında
Sunucumuzda karakteriniz 70. seviyeden başlayarak 250. seviyeye kadar hızlı bir şekilde gelişir. Ortalama 5-10 dakika içerisinde önce Sürgün Mağarası, ardından Gnol Adası üzerinden 250. seviyeye ulaşabilir ve oyunun temel gelişim sürecini tamamlayabilirsiniz.
Başlangıç Sistemi
- Tüm başlangıç itemleri karakterinize hazır olarak tanımlanır.
- Ekipmanlar 7 efsunlu olarak gelir.
- Efsun ekleme, silme veya değiştirme yapılamaz.
- Silah, zırh, takı ve kostüm dahil tüm ekipmanlar bu sistemle çalışır.
Gelişim Sistemi
- Dönüşüm malzemelerini elde etmek için otomatik av haritalarında farm yapabilirsiniz.
- Karakterinizi otomatik metin avına bırakabilir ve aynı zamanda boss farmına katılabilirsiniz.
- Hızlı gelişim ve aktif farm odaklı bir oyun yapısı sunulmaktadır.
Genel Sistemler
- Çark Sistemi
- Sıralama Sistemi
- Event Sistemi
- Otomatik Satış Sistemi
- Battle Pass
- Uzaktan Market
- İkarus Offline Shop
- Ek Envanter (K Tuşu)
- Otomatik Bağırma Sistemi
- EP ve MP'li Nesne Market Sistemi
- 7 Efsunlu ve Taşlı İtem Satış Desteği
- Çoklu Farm Engeli
Sunucu Yapısı
- Hızlı başlangıç
- Kolay gelişim
- Uzun süreli farm yerine aktif oyun deneyimi
- Rekabetçi sıralama ve etkinlik sistemi
- Adil ekonomi ve çoklu farm koruması
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Hakimiyet faciasindan sonra hala bu filesle çalışmak enteresan bi durum :d
Merhaba ismimin hiç bir konuda veya kavgada geçmesini istemiyorum. kimseyle bir derdim yok ha varsa kardeş dost dediklerimiz günde 24 saat varsa 30 saat zaman geçirdiklerimiz, senelerimizi verdiklerimizin, sadece yanımızda çıkar için olduklarını anlayınca ilk işim zaten hayatımdan çıkarmak oldu, kimsenin ne kazandığı, ne yaptığı gram umrumda değil, gidin hayatınızı yaşayın kim napıyorsa kendine yapsın, var isterimki herkes zengin mutlu olsun hiç bir şeyde gözüm yok, herkesin kendi emeği warezde olsa veya başka bişeyde olsa herkes emek vermiştir. tekrar söylüyorum ismim veya başka bişeyim hiç bir konuda geçmesin beni kavgalarınıza alet etmeyin.
iyi forumlar.
- Konular
- 118
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 598
- Altın Konu
- 14
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 791
- DevLira
- 21
Ek bilgi
Oyun tamamen bitmiş değil daha kapalı binlerce değilde yüzlerce sistem var yakısıcak sistem önerileriniz var ise yazabilirsiniz
Oyun tamamen bitmiş değil daha kapalı binlerce değilde yüzlerce sistem var yakısıcak sistem önerileriniz var ise yazabilirsiniz
- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,286
- DevLira
- 16
Hakimiyet faciasindan sonra hala bu filesle çalışmak enteresan bi durum :d
Son düzenleme:
- Konular
- 118
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 598
- Altın Konu
- 14
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 791
- DevLira
- 21
Warezden kullanıp onun bunun elinden düşme filesi kullanırsan böyle sorunlar yaşarsın.Hakimiyet faciasindan sonra hala bu filesle çalışmak enteresan bi durum :d
Hakimiyette 1 tane sorun yoktu benim hatamdan dolayı cubeye 11 item eklemişim 10 itemli normalde toplu kalkan üretimi yapınca öyle core düşüyordu onu düzelttik zaten.
Şuanki halinde gram sorun yok . Ek olarak kötülediğin filesle o kadar oyun açman çok trajikomik
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 720
- DevLira
- 6
behsettiğin filesin yapımcısıyızWarezden kullanıp onun bunun elinden düşme filesi kullanırsan böyle sorunlar yaşarsın.
Hakimiyette 1 tane sorun yoktu benim hatamdan dolayı cubeye 11 item eklemişim 10 itemli normalde toplu kalkan üretimi yapınca öyle core düşüyordu onu düzelttik zaten.
Şuanki halinde gram sorun yok . Ek olarak kötülediğin filesle o kadar oyun açman çok trajikomik
bizden daha çok sahiplenmen garipŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)