noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Cevaplandı Özellik veren derece sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jerraldqq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 74

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

0-20000 arası her derecede canavar ve saldıırı değeri bonusu versin istiyorum nasıl yapabilirim?

Çözüm
0-20000 arası her derecede canavar ve saldıırı değeri bonusu versin istiyorum nasıl yapabilirim?
Mevcut derece sistemi üstünden yapabilirsin. GetRealAlignment() değerini 0-20000 arası clamp edip formülle bonus verdirmen yeterli. Örneğin rank / 100 canavar bonusu, rank / 200 saldırı değeri gibi. Yalnız bonusu her refreshte direkt eklersen katlanır; eski verdiğin bonusu değişkende tutup önce silmen sonra yenisini eklemen lazım.

Örnek mesela.

Kod:
int rank = GetRealAlignment(); // veya sistemde hangi fonksiyon varsa
rank = MINMAX(0, rank, 20000);

int mobBonus = rank / 100;     // 20000 rankta +200 canavarlara karşı güç
int attackBonus = rank / 200;  // 20000 rankta +100 saldırı değeri
Mevcut derece sistemi üstünden yapabilirsin. GetRealAlignment() değerini 0-20000 arası clamp edip formülle bonus verdirmen yeterli. Örneğin rank / 100 canavar bonusu, rank / 200 saldırı değeri gibi. Yalnız bonusu her refreshte direkt eklersen katlanır; eski verdiğin bonusu değişkende tutup önce silmen sonra yenisini eklemen lazım.

Örnek mesela.

Kod:
int rank = GetRealAlignment(); // veya sistemde hangi fonksiyon varsa
rank = MINMAX(0, rank, 20000);

int mobBonus = rank / 100;     // 20000 rankta +200 canavarlara karşı güç
int attackBonus = rank / 200;  // 20000 rankta +100 saldırı değeri

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri