Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı GM Özel İtem Oluşturma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FreeWaLLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 515

FreeWaLLe

Level 1
Üye
Konular
19
Online süresi
16h 8m
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
91
MmoLira
173
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar selamlar şöyle bir soru sormak istiyorum sizlere GM ye özel item ekleme yapmak istiyorum ve bu iteme slotları tekleyecek kadar güçlü özellik eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?

cmd_gm.cpp de arat bunu ACMD (do_item_full_set) burdan istediğn efsunları ver ayarlarsın sen kendine göre
/full_set yazınca gm karekterinde orada verdiğin item ve efsun lar skiller fullp şeklinde gm karekterine gelir...
bu daha mantıklı

Yani anlıcağın dedimiz yöntemle yapsan daha mantıklı ekstra bir programla uğrasmazsın ve gerek de yok zaten efsun oranları kendine göre yükselttin zaman sana edit bir item yaratmış olursun oyüzden programa gerek yok arkadaş program demişte gerek yok canım benim

Hello, there is a command "create_item", I found it on web a long time ago, you can create item ingame with the bonuses and values you wish

Arkadaşlar selamlar şöyle bir soru sormak istiyorum sizlere GM ye özel item ekleme yapmak istiyorum ve bu iteme slotları tekleyecek kadar güçlü özellik eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
sorununuz çözüldüyse lütfen çözümlenen yoruma kupa veriniz kendiniz çözdüyseniz bizimle paylaşınız ki başka arkadaşlara yardımcı olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri