B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

20 MİLYON STACK SİSTEMİ! 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

hocam alınmayın ama, Bjarne Stroustrup daha ölmedi kemikleri sızlar diyecektim, "Unsigned taşması en azından tanımlıdır, signed taşması ise C++ standardına göre undefined behavior olabilir. Derleyici bunu “asla olmaz” varsayarak optimizasyon yapabilir ve daha tehlikeli sonuçlar çıkabilir."
Ayrıca veri türü bir hata getirmez mantıksız ve deneyimsiz kullanmayı bilmeyenler bu hatalara sebep olabilir.

Eklediğiniz bu yapı tamamen yarım inceledim, kullanılması mantıksız, belki birileri item stack veri türlerinin izi hakkında inceleme yaparsa orası ayrı
ama aklı olan bunu bu şekilde kullanmaz. (Bu tür şeyler filesler'e özel yapılmalıdır copy-paste yapılacak kadar basit değildir.) teşekkürler.
geliştirmek insanın kendi içerisinde olması lazım hocam. Ben böyle denedim aktif sunucuda sorun yaratmadı. Alternatif bir yol daha var onu da deneriz :)

yorum için teşekkürler.

55-120 files geliştirme aşamasındayken 30K STACK sistemini 20 milyona çıkarttım. Bilmeyen arkadaşlar için belki rehber niteliğinde olacaktır.

Dikkatli bir şekilde rehbere uyarsanız stack sınırınız çözülür.

Ekstra olarak config.cpp ve config.h dosyasının içeriğinde

Kod:
 g_bItemCountLimit //// config.cpp arat
Kod:
#ifdef ENABLE_MAX_COUNT_SYSTEM
int        g_bItemCountLimit = 20000000;
#else
BYTE    g_bItemCountLimit = 200;
#endif  ///// değiştir.

Kod:
 g_bItemCountLimit /// config.h arat
Kod:
 #ifdef ENABLE_MAX_COUNT_SYSTEM
extern int g_bItemCountLimit;
#else
extern BYTE g_bItemCountLimit;
#endif ////// değiştir.

Channel configlerine'de belirlediğiniz Stack limiti (eğer ki varsa) değiştirin.

Selamlar,

Paylaşım için teşekkürler.

kendini meveloper olanlara takma bro. sen paylaşımalara devam et geliştirme ve eksikleri biz yaparız. para kaynakları kayboluyor sen paylaşımlara devam eline sağlık.

kendini meveloper olanlara takma bro. sen paylaşımalara devam et geliştirme ve eksikleri biz yaparız. para kaynakları kayboluyor sen paylaşımlara devam eline sağlık.
Herkes kalbinin ekmegini yer hocam :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri