romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı 64bit Client & Server

OzzyMain

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
6h 7m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 5 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
250
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Server ve Client tarafını 64bit e güncellemek istiyorum. Güncel sistemlerle tam uyumlu hale getirmek için uğraşıyorum bir süredir. Server tarafını 64bit de tam build edilebilir hale getirdim fakat client tarafı server tarafına göre oldukça zorlu/sıkıntılı. Şuanki güncellemeleri bir sitede bulduğum martysama v5.8 filesi üzerinde yapmaya çalışıyorum.

Bu metin2 private server mecrasında yeniyim. Kendimce oyunu farklı bir kalıba sokmak istiyorum fakat öncesinde sistemi daha modern bir yapıya taşımaya karar verdim.

Bu noktada izleyebileceğim bir kaynak yada hazır bir files varmı?

kankam türkiyedeki metin2 oyuncuları 64 bit client e hazır değil hala 32 bit windows 7 windows8 kullanan oyuncular var oyuna her güncelleme verdiğinde hem 32 bit için hem 64 bit için derleme yapman şart bu kadar uğraşa değermi bilmiyorum.

Şuan için bu dediğin sorun teşkil edebilir fakat zamanı geldiğinde hem 32bit hemde 64bit derleme konusunda da çalışma yapmayı düşünüyorum. O noktada da client tarafını kullanıcının hem 32 hemde 64bit indirebilmesi için gerekli linkler bırakılabilir. Tabi 2 sürüm içinde server tarafının tam uyumlu olması paketlerin düzgün gönderilip alınıyor olması gerekir.

ben bunu kullanıyorum
64 bit

buda var ama bi altyapı kadar fixi yok.
geliştirici geliştirmeyi bıraktı
aktif serverde denenmedi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri