Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Quest-Mob-Sandık içeriği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lucha33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 277

lucha33

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
5d 11m
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 1 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
538
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim kendimce bir şeyler deniyorum,denemek istiyorum. Biraz fazla soru sorabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Sabırla cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Martysama v5.8 filesini kurdum, oyunda hidra yohara canavarları ve alastoru kodla yanıma çağırabiliyorum. Yalnız en basiti hidraya bile giremiyorum sanırım tüm questler silinmiş.

Bu oyunun official şeklinde 1-120 şeklinde tüm questlerini bulabileceğim bir kaynak var mı ? Yok ise bu görevleri nasıl aktif hale getirebilirim ?

Kahin sandığı ve yeşil şans hidra sandığı gibi sandıkları açamıyorum bunu çözebileceğim-izleyebileceğim bir kaynak paylaşır mısınız ?

Yılan silahları +9 dan sonra parlamıyor bunu nasıl düzeltebilirim ?

Simya kodlarını giriyorum fakat simyalar efsunsuz biçimde geliyor ve yanlış konumlara geliyor, örnek olarak /i 115000 mitsi ejderha elması kodunu yazıyorum > işlenmemiş yakut kategorisine gidiyor.

1.png
2.png

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim kendimce bir şeyler deniyorum,denemek istiyorum. Biraz fazla soru sorabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Sabırla cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Martysama v5.8 filesini kurdum, oyunda hidra yohara canavarları ve alastoru kodla yanıma çağırabiliyorum. Yalnız en basiti hidraya bile giremiyorum sanırım tüm questler silinmiş.

Bu oyunun official şeklinde 1-120 şeklinde tüm questlerini bulabileceğim bir kaynak var mı ? Yok ise bu görevleri nasıl aktif hale getirebilirim ?

Kahin sandığı ve yeşil şans hidra sandığı gibi sandıkları açamıyorum bunu çözebileceğim-izleyebileceğim bir kaynak paylaşır mısınız ?

Yılan silahları +9 dan sonra parlamıyor bunu nasıl düzeltebilirim ?

Simya kodlarını giriyorum fakat simyalar efsunsuz biçimde geliyor ve yanlış konumlara geliyor, örnek olarak /i 115000 mitsi ejderha elması kodunu yazıyorum > işlenmemiş yakut kategorisine gidiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 141566Ekli dosyayı görüntüle 141567

Sandıklar (Kahin Sandığı, Yeşil Şans Sandığı) açılmıyor

Sandıkların açılmaması genelde item_proto, item_list, item_proto.txt, item_names.txt ve quest bağlantı eksikliğinden kaynaklanır.

• Sandığı açarken hata veriyorsa quest dosyası eksik olabilir. Aşağıdaki gibi bir item_box quest’i eksik olabilir:
    lua
    KopyalaDüzenle
    when 50123.use begin
    item.remove()
    game.drop_item_with_ownership(12345, 1)
    end
  • Ayrıca client tarafında item_proto içinde SpecItemGroup (vnum 18, subtype 0 olanlar) kontrol edilmeli.
  • Alternatif olarak, bu dosyaların bulunduğu bir paket veya başka Martysama kullanıcısının paylaştığı çalışır quest dosyaları denenebilir.

--

Yılan silahları +9 parlamıyor

Bu durum genellikle client tarafındaki efekt tanımlarıyla alakalıdır.
    • Kontrol edilmesi gereken dosyalar:
      • item_list.txt (efekt tanımı burada olmalı)
      • item_proto (parlama efekti burada belirlenir)
      • effect klasörü ve item_epk içeriği
    • Silahın refine_vnum kısmı doğru ama effect kısmı boş ya da yanlış tanımlı olabilir. Örnek efekt: EFFECT_WEAPON+9, bunun atandığına emin olun.

Simyalar yanlış yere gidiyor ve efsunsuz geliyor

Bu tamamen item_proto'daki yanlış subtype ve socket/effect yapısından kaynaklıdır.

• /i 115000 komutu ile gelen simya aslında yanlış subtype olarak tanımlı olabilir.
      • Düzeltmek için:
        • Navicat'ta item_proto aç.
        • vnum 115000 satırını bul.
        • Şu alanları kontrol et:
          • Type: 41
          • SubType: 0
          • Socket0: 1–5 arası değer (taş seviyesi)
          • AttrType ve AttrValue alanlarının boş olmaması gerekir.
      Eğer simya sistemi bozuksa, DragonSoulRefineTable.txt ve dragon_soul_table.txt gibi dosyaların da kontrol edilmesi gerekebilir. Ayrıca root dizinindeki dragonsoul_refine.lua dosyası da işlevsel olmalı.

Sandıklar (Kahin Sandığı, Yeşil Şans Sandığı) açılmıyor

Sandıkların açılmaması genelde item_proto, item_list, item_proto.txt, item_names.txt ve quest bağlantı eksikliğinden kaynaklanır.

• Sandığı açarken hata veriyorsa quest dosyası eksik olabilir. Aşağıdaki gibi bir item_box quest’i eksik olabilir:
    lua
    KopyalaDüzenle
    when 50123.use begin
    item.remove()
    game.drop_item_with_ownership(12345, 1)
    end
  • Ayrıca client tarafında item_proto içinde SpecItemGroup (vnum 18, subtype 0 olanlar) kontrol edilmeli.
  • Alternatif olarak, bu dosyaların bulunduğu bir paket veya başka Martysama kullanıcısının paylaştığı çalışır quest dosyaları denenebilir.

--

Yılan silahları +9 parlamıyor

Bu durum genellikle client tarafındaki efekt tanımlarıyla alakalıdır.
    • Kontrol edilmesi gereken dosyalar:
      • item_list.txt (efekt tanımı burada olmalı)
      • item_proto (parlama efekti burada belirlenir)
      • effect klasörü ve item_epk içeriği
    • Silahın refine_vnum kısmı doğru ama effect kısmı boş ya da yanlış tanımlı olabilir. Örnek efekt: EFFECT_WEAPON+9, bunun atandığına emin olun.

Simyalar yanlış yere gidiyor ve efsunsuz geliyor

Bu tamamen item_proto'daki yanlış subtype ve socket/effect yapısından kaynaklıdır.
      • /i 115000 komutu ile gelen simya aslında yanlış subtype olarak tanımlı olabilir.
      • Düzeltmek için:
        • Navicat'ta item_proto aç.
        • vnum 115000 satırını bul.
        • Şu alanları kontrol et:
          • Type: 41
          • SubType: 0
          • Socket0: 1–5 arası değer (taş seviyesi)
          • AttrType ve AttrValue alanlarının boş olmaması gerekir.
      Eğer simya sistemi bozuksa, DragonSoulRefineTable.txt ve dragon_soul_table.txt gibi dosyaların da kontrol edilmesi gerekebilir. Ayrıca root dizinindeki dragonsoul_refine.lua dosyası da işlevsel olmalı.
hocam çok sağol bilgi için <3

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri